Uutiset

Kuljetuskalusto

Charter Class Pekkala panostaa laatuun ja monikäyttöisyyteen

Charter Class Pekkala on Ähtärissä vuonna 1994 perustettu yritys, joka on kasvanut taksitoiminnasta monipuoliseksi henkilöliikenne- ja matkatoimistopalveluja tarjoavaksi yhtiöksi. Yritys on suomalainen perheyhtiö sanan parhaassa merkityksessä, sillä perustajien Petri Pekkalan ja Sanna Hämäläisen lisäksi yhtiön toimintaan tuo tuoreita uuden sukupolven ideoita myös poika Eetu Pekkala. Charter Classin kalustossa laadukkuus sekä matkustusmukavuus on aina ollut merkittävässä asemassa ja nyt lähinnä koululais- sekä tilausajopuolen tarjontaa täydentämään on hankittu 1 + 1+ 29 -paikkainen Altas Viator Midibus Iveco Dailyn alustalla.

Charter Class Pekkala työllistää tällä hetkellä noin kymmenen henkilöä vakituisesti ja sesonkiaikoina määrä kasvaa tarvittaessa reippaastikin. Ajoneuvopuolella yrityksellä on hyvin monipuolinen kalusto ja viisi isoa linja-autoa, kymmenen Sprinteriä sekä neljä taksia takaavat sopivan ratkaisun löytymisen jokaiseen henkilökuljetustarpeeseen. Kaluston laajuus onkin hyvin tärkeää, sillä koululais-, sote- sekä tilausajojen lisäksi oma EP Matkat Oy -matkatoimisto kuljettaa asiakkaita laadukkaasti joka puolelle Eurooppaa.

Altas täydentää tarjontaa

Petri Pekkala ja Henri Koivisto tyytyväisinä ajoneuvon luovutuksen jälkeen. Kilometrejä Ivecolle onkin varmasti luvassa, sillä Petri vastaanotti jääkiekkoseuralta auton ensimmäisen ajotilauksen jo luovutustilaisuuden aikana.

Pekkalan ajoneuvoista noin kymmenen toimii pääsääntöisesti koululaisajoissa ja suurin osa myös uuden Altas Viatorin ajoista kuluu näissä tehtävissä. ”Altas Viator on 31-paikkaisena kooltaan tavallaan välimallin ajoneuvo, joten koulukyytien lisäksi se soveltuu mainiosti myös vaikkapa urheilujoukkueiden tilausajoihin”, kertoo Petri Pekkala. ”Iveco on alustana meille uusi tuttavuus, mutta päädyimme hankintaan tarkan vertailun jälkeen. Ivecon polttoainetaloudellisuus toimi merkittävänä tekijänä ja luotan myös merkin jälkimarkkinointipuolen toimivuuteen. Altaksen koriratkaisuihin tutustuin Henkilökuljetus-näyttelyssä ja Bussikauppa.fin järjestämä tehdasvierailu Altaksen toimitiloihin vakuutti varustelun laadukkuudesta ja yksityiskohtaisuudesta lopullisesti. Saimme omat toiveemme hyvin läpi ja ripeä toimitusaikataulu on aina yrittäjälle mieleen”, Pekkala jatkaa.

Bussikauppa.fi alan asiantuntija

Bussikauppa.fi on Turussa sekä Kankaanpäässä toimiva uusien ja käytettyjen taksien ja bussien erikoisosaaja. Yrityksen varastossa on jatkuvasti hyvin monipuolinen valikoima alan ajoneuvoja kaikentyyppisiin henkilökuljetustehtäviin ja tämän lisäksi asiakkaalle etsitään tarvittaessa Euroopasta mittatilausten mukainen yksilöllinen ajoneuvo. Merkittävä osa yhtiön toimintaa on liettualaisten laadukkaiden Altas Auto -pikkubussien edustus. ”Altas-bussien räätälöitävyys sekä hinta-laatusuhde ovat alan huippuluokkaa ja hyvän maineen leviämisen ansiosta vuonna 2019 Suomeen myytiin lähes 80 uutta Altas-pikkubussia.  Pikkubusseissa MB Sprinter on edelleen ehdottomasti suosituin, mutta Ivecon uudet alustaratkaisut ovat herättäneet maassamme ansaittua huomiota”, kertoo Bussikauppa.fi:n myyntiedustaja Henri Koivisto.

Lue seuraavaksi