Uutiset

Kuljetuskalusto

Carsport-myyntitiimi vahvistunut

Niko Soikkeli (37) on nimitetty Carsportin aluemyyntipäälliköksi Etelä- Suomeen. Nikolla on monipuolinen autoalan kokemus johtavien hyötyautomerkkien parista, viimeisimpänä Volkswagen Center Airportin hyötyautomyyjän tehtävästä. Hän vastaa tehtävässään Vantaan varustelukeskuksen myynnistä ja tuotannosta, sekä Carsport- ja Work System -tuotteiden myynnistä vastuualueellaan Etelä-Suomessa.
Nikon tavoittaa osoitteesta niko.soikkeli@carsport.fi


Miikka Jonasson (26) on nimitetty Work System -tuoteryhmän tuotepäälliköksi. Miikka on toiminut Ylöjärven koritehtaan tuotannon eri tehtävissä opintojensa ohella ja hänellä on lisäksi kansainvälistä kokemusta rauhanturvaajan tehtävistä Libanonissa sekä opinnoista Aasiassa. Hän vastaa tehtävässään Work System -huoltoautokalusteiden ja -lisävarusteiden tuoteryhmästä ja worksystem.fi -verkkokaupasta.
Miikan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta miikka.jonasson@carsport.fi

Carsport Design palvelee asiakkaitaan Ylöjärven koritehtaalta ja Vantaan varustelukeskuksesta käsin. Yhtiön myyntitilaukset ovat vahvassa kasvussa ja tilauskanta palannut vuoden 2019 tasolle. Myyntitiimin alueellinen vahvistaminen sekä tuotevalikoiman laajentaminen tukee yrityksen kasvustrategiaa.

Lue seuraavaksi