Uutiset

Kuljetuskalusto

Avoimet ovet Vantaan Volvo Truck Centerillä lauantaina 12.11.2022

Volvo Truck Center

Lauantaina 12. marraskuuta klo 10–14 Vantaan Volvo Truck Centerillä järjestetään koko perheelle soveltuva avoimien ovien päivä. Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan mekaanikon työhön sekä eri urapolkuihin Volvolla.

Korjaamokierroksella on hieno mahdollisuus tutustua Euroopan suurimman Volvo Truck Centerin tiloihin. Ohjelmassa on työnäytöksiä ja korjaamokierrokset järjestetään tunnin välein alkaen klo 10.30. Komponenttien tunnistuskilpailussa on hyvät palkinnot ja paikan päällä voi tutustua uuteen Volvo ja Renault Trucks kuljetuskalustoon. Tapahtumassa Volvo Truck Centerin henkilökunta on paikalla kertomassa työstään ja HR eri urapoluista Volvo Group -konsernissa. Paikan päälle voi tulla koko perheen voimin, sillä lapsille järjestetään mm. ”Pysähdy Katso Vilkuta” -liikenneturvallisuusinfo, ja muuta ohjelmaa. Tarjolla on kahvia, mehua ja hot dog -buffet.

Töihin Volvo Truck Centerille

Autokannan kasvaessa Volvo Truck Centereille ympäri maan haetaan uusia mekaanikoita. Avoimien ovien päivässä on mahdollisuus tutustua mekaanikon työhön sekä Volvo Finlandiin työnantajana. Volvo Finland Ab:n rekrytiimi on koko päivän paikalla kertomassa lisää Volvo Truck Centeristä työpaikkana sekä Volvo-urapolusta. Paikalla voi myös jututtaa henkilökuntaa kokemuksista Volvo Group -konsernissa työskentelemisestä.

Tapahtumasivut: www.volvotruckcenter.fi/tapahtumatLue seuraavaksi