Uutiset

Kuljetuskalusto

Autocirc ostaa yhden Suomen johtavista hinaus- ja autonkuljetusyrityksistä

Hinaus Sjöbergin hinausauto

Autocirc ostaa Hinaus Sjöberg -konsernin, johon kuuluu tunnettu tytäryhtiö Autonkuljetus Sjöberg Oy. Konserni on yksi Suomen johtavista hinaus- ja autonkuljetusyrityksistä. Yhtiö sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta toimeksiantoja on ympäri Suomea ja kansainvälisesti. Kauppa vahvistaa Autocircin mahdollisuuksia harjoittaa älykkäämpää ja tehokkaampaa logistiikkaa Suomen markkinoilla.

Kauppaan kuuluvat emoyhtiö Hinaus Sjöberg Oy sekä tytäryhtiöt Autonkuljetus Sjöberg Oy, Hinaus Sjöberg Itä-Suomi Oy ja Konekuljetus Sjöberg Oy. Konserniyhtiöillä on yhteensä 25 hinausautoa, neljä hinausautoa raskaammille ajoneuvoille ja 17 autonkuljetusautoa. Vuosittain suoritetaan yli 35 000 kuljetusta ja noin 15 000 hinaustehtävää. Suurimpia yhteistyökumppaneita ovat vakuutusyhtiöt, autokauppiaat ja linja-autoyhtiöt.

”Ajoneuvojen hinaaminen ja kuljettaminen autopurkaamoillemme on edellytys sille, että voimme turvata käytettyjen autonvaraosien toimitukset markkinoille. Hinaus Sjöberg -konsernin hyvin hoidetut yritykset tarjoavat entistä vahvemman alustan nopeuttaa siirtymistä autonosien kiertotalouteen. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että yhtiöt jatkavat nyt osana Autocirciä”, sanoo Lasse Eriksson, Maajohtaja Autocirc Finland Oy.

Autonkuljetusyhdistelmä

”Olemme rakentaneet pääkaupunkiseudulle pitkäjänteisesti luotettavan hinaus- ja autonkuljetusliiketoiminnan. Koska meillä on vahva markkina-asema Suomessa, odotamme innolla pääsevämme osaksi laajempaa kokonaisuutta ja löytävämme synergioita ja menestyksekästä yhteistyötä muiden Autocircin yritysten kanssa. Yritysten arvot ja näkemykset tulevaisuudesta ovat hyvin yhtenevät, joten integroimme Hinaus Sjöbergin luottavaisin mielin Autocirciin”, sanoo Sten-Eric Sjöberg, toimitusjohtaja Hinaus Sjöberg

Yrityskauppa on osa Autocircin pitkän aikavälin strategiaa rakentaa kiertotalouteen perustuva liiketoimintamalli ostamalla liiketoimintoja autonosateollisuuden eri sektoreilla. Täällä logistiikka, hinaus ja autokuljetukset ovat tärkeä ja täydentävä osa kiertoa, jossa käytämme uudelleen ja pidennämme käytettyjen varaosien käyttöikää.Lue seuraavaksi