Uutiset

Autot

Autoambulance Group Oy ja SOS International Oy sopivat kumppanuudesta

Autoambulance Group Oy ja vakuutusyhtiöiden omistama SOS International Oy ovat sopineet molemmille yhtiöille merkittävästä kumppanuudesta. Kumppanuus kattaa alkuvaiheessa SOS Internationalin merkittävimmät markkina-alueet Helsingin, sekä Vantaan. Yhtiöt pyrkivät tiiviillä yhteistyöllä kehittämään hinauspalveluita eri osa-alueilla pitäen asiakkaat, sekä laadukkaat palvelut toiminnan keskiössä. Autokannan voimakas sähköistyminen ja eri asiakasryhmien odotukset kokonaisvaltaisesta palvelusta luovat mielenkiintoisen haasteen, johon molemmat yhtiöt tarttuvat suurella kunnianhimolla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Autoambulance Groupin mukaan verkostoomme. Yhtiön ja sen konsernin kokonaisvaltainen osaaminen ajoneuvologistiikasta ja ajoneuvotekninen osaaminen, sekä satsaukset esim. kuljettajakoulutuksiin ja tien päällä korjauksiin tukevat vahvasti omaa strategiaamme alamme suunnannäyttäjänä. Markkina muuttuu lähivuosien aikana merkittävästi autoilun sähköistymisen myötä ja tämän yhteistyön kautta pystymme vahvistamaan ajoneuvoteknistä tietotaitoa koko verkoston osalta, esimerkiksi yhdessä toteutettavien koulutusten ja viimeisimpien ajoneuvokohtaisten käsittelyohjeiden ansiosta”, SOS Internationalin verkostopäällikkö Ville Saarimaa kertoo.

Autoambulance Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Iiro Mäkinen on tuoreesta kumppanuudesta erittäin ylpeä; ”Vaikka meillä on äärimmäisen vahva kokemus ja asema valtakunnallisessa ajoneuvologistiikassa, ovat hinauspalvelut meille konsernina jotain täysin uutta. Suhtaudumme tähän haasteeseen nöyrästi, sekä suurella intohimolla toimintaa jatkuvasti kehittäen yhdessä SOS Internationalin kanssa. Kumppanuus mahdollistaa konsernitasolla myös runkoverkoston tehokkaampaa hyödyntämistä ja ehdottomasti myös kykyämme investoida markkinaan myös tulevaisuudessa. Tästä on erittäin hyvä aloittaa uusi vuosi toimintaamme ja kumppanuutta kehittäen.”Lue seuraavaksi