Uutiset

Kuljetuskalusto

Ammattipätevyystiedot helposti hallintaan


Kuva: Juha Hiltunen esitteli Fleetskill-ohjelmistoa Power Truck Show:ssa.Kuljetusyrityksille suunnattu Fleetskills-ohjelmisto on tarkoitettu kuljettajien ammattipätevyystietojen ylläpitoon. Ohjelmisto julkaistiin syksyllä 2020 ja se kommunikoi suoraan Webauto-ohjelmiston kanssa, joka on puolestaan kouluttajien ohjelmisto juuri ammattipätevyyskoulutusten hallinnointiin. Näin koulutustiedot päivittyvät tietokantaan automaattisesti kouluttajien tiedoista.

Fleetskills on web-pohjainen pilvipalveluohjelmisto. Se toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla, kuten pc:llä, tabletilla ja älypuhelimella. Ohjelman avulla kuljettajien ammattipätevyystietojen, ajolupien ja korttien voimassaolo- ja muut tiedot ovat helposti tarkistettavissa yhdestä paikasta. Omien kuljettajien lisäksi tietokantaan voidaan syöttää alihankkijoiden vastaavia tietoja.

Ohjelma kertoo kuljettajakohtaisesti, mitä ammattipätevyyksiä hänellä on, ja milloin pätevyydet umpeutuvat. Tällöin ohjelma hälyttää automaattisesti tietyn aikaa ennen, jotta on riittävästi aikaa hoitaa koulutukset taas ajan tasalle. Fleetskillsin kautta hoituu myös suoraan ilmoittautuminen koulutuspäiville Webauto-liitännän välityksellä. Fleetskills-ohjelmiston perusmoduuli sisältää ammattipätevyystietojen hallinnan. Siihen on liitettävissä myös henkilöresurssien ylläpidon ja rekrytoinnin osio sekä kalustorekisterin ja kulkulupien hallintamoduuli. Eri moduuleita voidaan lisätä tarpeen tullen.


Lue seuraavaksi