Uutiset

Kuljetuskalusto

Ainoa merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma Suomessa 2016

Power Truck Show on ainoa ammatillisesti merkittävä kuljetusalan messutapahtuma Suomessa vuonna 2016. Kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään 12.-13.8.2016 jo kahdettatoista kertaa Alahärmän Powerparkissa.

”Paljon on tullut kiitettävää palautetta vuoden 2015 kuljetusmessujen kaupallisesta annista, osastoilla on tehty erityisen paljon kauppaa ja on solmittu uusia kontakteja sekä ylläpidetty jo aiemmin luotuja asiakassuhteita”, kertoo Ari Nukala. Ensi vuonna näytteilleasettajien mahdollisuudet kaupallisesti ja suhteiden luomisessa ovat vielä suuremmat, kun Suomessa ei järjestetä muita kuljetusalan ammattimessutapahtumia. Näytteilleasettajat tulevat Power Truck Show’n kuljetusmessuille tuomaan omaa yritystään, tuotteitaan ja palvelujaan esille, mutta myös pitämään huolta nykyisistä asiakkaista viihteen merkeissä.

Power Truck Show’hun kuuluu viihteellisyys niin kuljetusmessu- kuin autonäyttelypuolellakin ja oheisohjelmaa tullaan uudistamaan ensi vuonna kokonaisvaltaisesti. Ohjelmaa tulee olemaan totuttuun tyyliin jokaiseen makuun.

”Messuosastojen myynti on lähtenyt erityisen vilkkaasti käyntiin ja näytteilleasettajat haluavat ensi vuodeksi muun muassa isompia osastoja. Ensi vuoden suurtapahtuman messupaikkoja voi tiedustella yhteyshenkilöiltä”, päättää Nukala.

www.powertruckshow.fi

Lue seuraavaksi