Uutiset

Autot

VW Hyötyautot jatkaa autourheilun SM-sarjojen ja nuorisotoiminnan tukemista

Volkswagen Hyötyautoja maahantuova K Auto Oy ja AKK jatkavat pitkäaikaista autourheilun SM-sarjoja koskevaa yhteistyötään myös vuonna 2021. Merkittävä osa yhteistyötä on nuorisotoiminta Karting SM -sarjan puitteissa.

Yhteistyö kattaa kaikki AKK:n hallinnoimat autourheilun arvosarjat; rallin, rallicrossin, rata-autoilun ja kartingin SM-sarjat. Sopimuksen myötä Volkswagen Hyötyautot on näkyvästi esillä sarjojen kilpailutapahtumissa ja tarjoaa AKK:n käyttötarpeisiin sopivia autoja Volkswagen Hyötyautojen mallistosta.

”Volkswagen Hyötyautot tarjoaa ensiluokkaista kuljetuskalustoa, jota autourheilun harrastajat tarvitsevat. Hyvä esimerkki ovat Suomessa asiakkaan tarpeiden mukaan rakennetut Crafter-retkeilyautot, jotka toimivat mainiosti huoltoautoina. Haluamme olla varikoiden voittaja, ja yhteistyön myötä teemme autourheiluseurojen jäsenille tuotteistamme erikoistarjouksia. Lisäksi haluamme olla tukemassa maallemme mainetta niittänyttä suomalaista autourheilua, etenkin sen nuorisotyötä kartingin kautta. Osa kuljettajista luo kartingissa itselleen perustan maailman huipun tavoitteluun, mutta kaikissa tapauksissa se antaa nuorille erinomaisen mahdollisuuden opetella tiimityötä ja auton käsittelyä turvallisessa ympäristössä”, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

”Yhteistyö Volkswagen Hyötyautojen kanssa on AKK:lle arvokas asia ja lähdemmekin tekemään yhdessä vuodesta 2021 entistä paremman, aktiivisesti mutta vastuullisesti. Vahvan pitkäjänteisen kumppanin merkitys kilpailu- ja harrastetoiminnallemme on mittava ja samalla meille tärkeää tulevaisuustyötä monella eri mittarilla. Yhteistyömme konkretisoituu tulevana viikonloppuna Rovaniemellä rallin SM-sarjan avausosakilpailun, Arctic Lapland Rallyn puitteissa. Kevään edetessä on ilo toivottaa Volkswagen Hyötyautot jälleen tervetulleeksi myös muihin arvosarjoihimme, ja tarjota yhdessä kaivattuja elämyksiä suomalaiselle autourheilukansalle”, kuvailee AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen.


Lue seuraavaksi