Uutiset

Autot

Uusi toimitusjohtaja Tamlans Oy:lle

Kari Ojala päättää 21-vuotisen uransa Tamlans Oy:n toimitusjohtajana. Ojala aloitti keväällä 2021 hallituksen puheenjohtajana, ja hän jatkaa näissä tehtävissä. Lisäksi hän jatkaa operatiivista toimintaa osana yrityksen myyntiryhmää, alueenaan myyntiin, markkinointiin ja vientiin liittyvät tehtävät. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.11. alkaen yrityksen talousjohtaja Mikko Valve, joka on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2016.  

Toimitusjohtajan vaihtumisen taustalla on yrityksen strateginen kehitysohjelma, jonka yhteydessä myös kehitetään hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä sekä päivitetään tehtävänkuvia. Yritys jatkaa ohjelman mukaisten strategisten hankkeiden eteenpäin viemistä ohjaksissaan Valve, joka tuo uutta näkemystä erityisesti sisäisten prosessien kehittämiseen ja sitä kautta palvelukokemuksen parantamiseen.  

Mikko Valve (vas.) ottaa Tamlans Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan Kari Ojalalta.

”Tulen ensivaiheessa keskittymään yrityksen omien prosessien kehittämiseen, jotta palvelukykymme paranisi entisestään ja tukisi laajentumistamme. Haluamme tarjota asiantuntemustamme uusille asiakasryhmille, monipuolistaa tuotevalikoimaamme ja palvella jälleenmyyjä- ja käyttäjäasiakkaita vielä entistäkin paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Käynnissä olevien investointien ja kehityshankkeiden kautta asiakkaamme ja jälleenmyyjämme saavat tulevaisuudessa optimaalisen varusteluratkaisun vielä entistäkin tehokkaammin”, toteaa Valve roolistaan Tamlansin uutena toimitusjohtajana. 

Pian 25-vuotias Tamlans Oy on merkittävä toimija moottoriajoneuvojen varustelijana ja valmistajana. Kyseessä on harvinainen tapahtuma niin yrityksen kuin toimialan historiassa, sillä toimitusjohtajat eivät vaihdu alan yrityksissä usein. Tamlansin tavoite on tarjota asiakkailleen markkinoiden laajin varustelukokonaisuus. Yksi yrityksen pian valmistuvista kärkihankkeista onkin jo käynnistetty yleisvarusteluliiketoiminta sekä Vantaan Koivuhakaan perustettu uusi toimipiste.   

“Tässä vaiheessa toimitusjohtajan vaihdos vie varmasti yrityksemme liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Mikko on juuri oikea ihminen tuomaan käytäntöön sekä päivitettyä strategiaa että meneillään olevia kärkihankkeita. Yrityksen uudet strategiset hankkeet tulevat näkymään markkinoille vielä tulevina kuukausina”, kertoo Ojala toimitusjohtajan muutoksesta. 

Lue myös: Tamlans panostaa henkilökuljetukseen

Lue seuraavaksi