Uutiset

Autot

Tamlans panostaa henkilökuljetukseen

Teemu Lahti on 13.9.2021 nimitetty Tamlansin henkilökuljetuspuolen myyntijohtajaksi.

Teemu on toiminut Tamlansilla tuotepäällikkönä vuodesta 2019 vastuualueenaan Peugeot-, Citroën- ja Toyota-merkkisten henkilökuljetusajoneuvojen sekä vuodesta 2020 myös autovarusteluiden myynti. Koko aikuisikänsä hän on toiminut myynnin ja asiakaspalvelun eri tehtävissä. Vapaa-aikana hän on tuttu kasvo ja ääni amerikkalaisen jalkapallon parista asiantuntijakommentaattorina ja selostajana.

Teemu astui myyntijohtajan tehtävään Janne Lindströmin siirryttyä uusiin haasteisiin. ”Olen iloinen uudesta työnkuvastani Tamlansilla ja odotan, että pääsen vaikuttamaan siihen, että asiat luistavat vielä entistäkin paremmin myynnin näkökulmasta. Toivon voivani auttaa myyntitiimiämme pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin omilla osa-alueillaan. Jannea haluan kiittää hyvästä pohjatyön tekemisestä tässä tehtävässä ja suhteiden luonnista yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivon koko Tamlansin puolesta Jannelle paljon onnea uuteen ja kiitän johtoa luottamuksesta valintaani kohtaan hänen seuraajakseen.”

”Saamme Teemusta erinomaisen mahdollistajan myynnin sujuvuuteen. Teemun vankka kokemus myynnistä autoalalta ja tuntemus Tamlansin tuotteista ovat niin ikään persoonan kanssa loistavat meriitit tähän pestiin. Toivotamme Teemun lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään tutussa porukassa”, sanoo toimitusjohtaja Kari Ojala.

Lue myös: Tamlans laajentaa palveluita – Hyötyajoneuvojen autovarustelupiste Kehä III:n varrelle

Lue seuraavaksi