Uutiset

Autot

Uusi Range Rover Evoque sai viisi tähteä viidestä

  • Tien näyttäjä: Uusi Range Rover Evoque on täyden viiden tähden auto Euro NCAP –turvallisuustestissä, samalla se on edellistä hienostuneempi ja kyvykkäämpi
  • Huippuarvosanat: kompakti Range Rover sai aikuismatkustajien suojasta 94 prosenttia ja lapsimatkustajien suojasta 87 prosenttia toistaiseksi tiukimmassa 2019 testiohjelmassa
  • Turvallisuus vakiona: Land Roverin uusi, vahva ja vääntöjäykkä Premium Transverse Architecture -korirakenne varmistaa, että Evoque täyttää tiukat turvallisuusstandardit
  • Se kulkee perheessä: Evoquen luokitus jatkaa uusimpien viiden tähden autojen sarjaa Range Rover Velarin ja uuden Discoveryn jälkeen
  • Uusi Range Rover Evoque Hybrid on saapunut markkinoille ja sen hinnat alkavat 52 990 eurosta

Uusi pohjarakenne ja kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät kompaktista ja ylellisestä SUV:sta yhden tämän päivän turvallisimmissa autoista. Uusi Range Rover Evoque sisältää jo vakiona kuljettajan avustimet kuten automaattinen hätäjarrutustoiminto AEB, kaistanpitoavustin, pysäköintietäisyyden ilmaisimet edessä ja takana ja peruutuskamera ohjauslinjoin, jotka auttavat välttämään onnettomuuksia kaikissa liikennetilanteissa.

Valittavissa on myös varustepaketteja ja varusteita, jotka helpottavat arkea entisestään.

Park paketti sisältää Clear Exit – lähestyvän liikenteen ilmaisimen etu- ja takaovissa, aktiivisen pysäköintiavustimen, 360° pysäköintietäisyyden ilmaisimen ja risteävän liikenteen varoittimen.

Drive paketissa on Blind Spot Assist – katvealueen valvonta ja avustin, adaptiivinen vakionopeudensäädin sekä automaattinen hätäjarrutus moottoritienopeudessa.

Uuden Range Rover Evoquen vaihtoehdoista löytyy digiajan teknologiaa segmentin ensimmäisen HD-videonäytöksi muuntuvan ClearSight digitaalisen taustapeilin myötä. Jos takanäkyvyys on heikentynyt matkustajien tai suurten tavaroiden vuoksi, kuljettaja voi yksinkertaisesti napsauttaa peilin alapuolella olevaa kytkintä, jolloin auton päällä oleva kamera näyttää auton takana olevan näkymän tarkkana teräväpiirtokuvana. Näyttö tarjoaa laajemman (50 asteen) näkökentän ja erinomaisen näkyvyyden hämärässä.

Uusi Range Rover Evoque on myös maailman ensimmäinen ajoneuvo, joka sisältää Ground View -tekniikkaa. Se tekee konepellistä läpinäkyvän näyttämällä kosketusnäytöllä kamerakuvaa 180 asteen näkymänä auton keulan alta. Tästä on hyötyä hankaliin parkkipaikkoihin pysäköitäessä, kaupungin korkeiden reunakiveysten kanssa tai kuoppaisessa maastossa. 

Uusi Range Rover Evoque saavutti toistaiseksi tiukimmassa 2019 testiohjelmassa aikuismatkustajien suojasta 94 prosenttia, lapsimatkustajien suojasta 87 prosenttia, kevyen liikenteen suojasta 72 prosenttia ja aktiivisesta turvavarustelusta 73 prosenttia.

Lue seuraavaksi