Uutiset

Autot

Tyyliä ja etenemiskykyä seitsemälle – Ford Transit Trail 4Wd Lectica -matkailuauto

Ford Transit Trail -mallit ovat ulkonäöltään katseita kääntäviä ja mustat vanteet, helmat sekä kylkilistat yhdistettynä keulan Raptor-malleja muistuttavan maskiin kertovat auton sisukkuudesta. Transit Trail tarjoaakin upean perustan varustelulle, ja Ford-varustelun asiantuntija Hakalan Verhoomo onkin rakentanut alustalle todella kiinnostavan Lectica-matkailuajoneuvon.

Ford Transit Trail Lectica on osoitus autovalmistajan sekä korivalmistajan toimivasta yhteistyöstä. Transit Trail on jo lähtökohtaisesti ulkonäöltään erittäin tyylikäs ja Lectica-varustelu lisää erityisesti sisäistä kauneutta. Trail Lectica on rekisteröity seitsemälle henkilölle ja alv-kelpoisena sen hintataso on erittäin kilpailukykyinen. Transit Trail -mallit ovat aina nelivetoisia ja niiden edistyksellinen Gen III AWD-järjestelmä toimii perusajossa takavedon tavoin, ja voimanjako etupyörille kytkeytyy järjestelmän tunnistaessa takapyörien luistamisen.

Trail Lectica asiakkaiden mieleen

Lectican sisustus on tehty kestämään kovan, jokapäiväisen työkäytön vaatimukset tyylikkyydestä tinkimättä.

Käyttöauto Jyväskylän myyntipäällikkö Mika Tarvaisella on pitkäaikainen kokemus yhteistyöstä Hakalan Verhoomon kanssa. ”Lectica-tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaisia ja esimerkiksi reklamaatiot luovutetuista ajoneuvoista loistavat poissaolollaan. Työn jälki on upeaa ja erityisesti viimeistelyn taso on korkea”, kertoo Tarvainen.

Lectican maine osoitti toimivuutensa myös uuden Ford Transit Trail 4Wd Lectica -matkailuauton osalta, sillä Jyväskylään esittelyautoksi toimitettu ajoneuvo löysi uuden omistajansa melkein saman tien saavuttuaan. ”Asiakas etsi alv-kelpoista ajoneuvoa, johon mahtuisi varusteiden lisäksi myös muutaman henkilön työporukka. Trail Lectica kiinnitti ulkonäöllään heti huomion ja Lectican lukuisat pienet yksityiskohdat, kuten led-valojen tyylikäs käyttö, tekivät ostopäätöksestä asiakkaalle helpon.”

Transit Trail Lectican Iso tavaratila on varustettu taittohyllyllä sekä pitkän tavaran luukulla.

”Kulunut koronavuosi on selvästi muuttanut asiakaskäyttäytymistä ja esimerkiksi etäostojen sekä kotitoimitusten osuus autokaupassa on kasvanut. Tämä tekee myös asiakkaiden luottamuksen ansaitsemisesta yhä tärkeämpää. Hakalan Verhoomon tuotteet vastaavat Käyttöauton korkeaa vaatimustasoa ja jokaisen Lectican myötä voimme luottaa asiakkaan saavan luotettavan ja tarpeisiinsa soveltuvan ajoneuvon vuosiksi eteenpäin”, kiittelee Tarvainen.

Lue myös: Lectican Ford Transit Custom kuljettaa jopa 13 koululaista

Lue seuraavaksi