Uutiset

Autot

Lectican Ford Transit Custom kuljettaa jopa 13 koululaista

Tilataksien ja pikkubussien erikoisosaaja Hakalan Verhoomo Oy jatkaa kohti ensi vuonna vietettävää 70-vuotisjuhlaa ja uusia Lectica-ajoneuvoratkaisuja esitellään tasaiseen tahtiin. Tämän vuoden ensimmäinen lanseeraus on monikäyttöinen Ford Transit Custom 13 koululaispaikalla, kahdella pyörätuolipaikalla tai yhdellä paaripaikalla. Uutuuden vahvuutena on Lectican oma, asiakaskunnan parissa suuren suosion saavuttanut istuinten kääntöratkaisu, joka tarjoaa mukautuvuutta nopeasti ja erittäin helppokäyttöisesti.

Laaja asiakaskunta ja monipuolinen tuotetarjonta pitivät Hakalan Verhoomon kiireisenä myös koronavuoden aikana ja tuotantomäärät pysyivät edeltävien vuosien tasolla. Totuttuun tapaan yritystä työllistivät eniten Ford-hyötyajoneuvojen muutostyöt ja varustelu, mutta myös esimerkiksi Mercedes-Benz-ajoneuvot saavat yhä useammin Lectica-sisustuksen. Hakalan Verhoomon toimitilat Tampereen Lahdesjärvellä ovatkin muodostuneet tutuksi kohtauspaikaksi maamme taksiautoilijoille sekä jatko-ohjaamollisten retkeily- ja kevyiden kuorma-autojen omistajille.

Istuinjärjestyksellä tehokkuutta

Lectican uusi Transit Custom -ratkaisu on kehitetty asiakastoiveiden kautta ja näin aikaansaatu tilankäytön optimointi yhdistyy tinkimättömästi matkustusmukavuuteen sekä turvallisuuteen. Matkustamon etuosan istuinriviin mahtuu hyvin viisi koululaista ja ovenpuoleiset istuimet saadaan näppärästi taitettua ylös sisäänkäynnin helpottamiseksi. Koululaiskyydin vaihtuessa sotekuljetuksiin Custom muokkautuu helposti näppärien ja äänettömien kääntöistuinmekanismien avulla vaikka kahdelle pyörätuolimatkustajalle tai yhdelle paaripotilaalle. Muutos on todella nopea toteuttaa ja Lectican yksinkertaisuudessaan nerokas ratkaisu onkin vuosien mittaan saanut runsaasti kiitosta maamme ammattiautoilijoilta.

Hakalan Verhoomon Sanna Rautaharkko esittelemässä Lectican oivallista istuinmekanismia, jonka avulla koululaisauto muunnetaan nopeasti vaikka pyörätuolikuljetuksiin soveltuvaksi.

Onnistuneen suunnittelun ja toteutuksen ansiosta Transit Customin uusi 13 koululaisen istuinratkaisu on myös kustannukseltaan hyvin maltillinen. Monikäyttöinen versio soveltuu hyvin koululaiskyyteihin sekä sotekuljetuksiin ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupunkiolosuhteiden tolppa-ajoonkin. Ratkaisu on saatavilla Ford-hyötyajoneuvojen jälleenmyyjiltä ja halutessaan voi myös käydä Hakalan Verhoomossa tutustumassa uutuusmalliin. Tarvittaessa Lectican ammattilaiset voivat myös poiketa alan ammattilaisen luona esittelykäynnillä.

Lue myös: Toimiva kolmio tuo tehokkuutta – Lectica, ST-Autokeskus ja BarBus

Lue seuraavaksi