Uutiset

Autot

Tuningkauppa.com uuteen omistukseen – Palvelun taso säilyy valikoiman kasvaessa

Tuningkauppa.com on Alavudella toimiva autovarustelun erikoisliike, joka on toiminut Tuomas Ahon johdolla aina vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen tuotevalikoima on kasvanut tasaisen varmasti ja erityisesti hyötyajoneuvopuolen kasvu on ollut reipasta. Huhtikuun alusta alkaen yrityksellä on ollut uusi hallinto, kun oikeanlaisen yrittäjäasenteen omaavat ja ajoneuvoalan pitkäaikaisen kokemuksen omaavat seinäjokelaiset Marko Jokinen ja Tuomo Kirjonen ottavat vetovastuun yrityksen kehityksestä.

Tuningkauppa.comin kautta esimerkiksi Sprinter nostaa profiiliaan entisestään ja katseet kääntävä kokonaisuus toimii teippausten jälkeen vaikkapa yrityksen liikkuvana mainoksena. Kuvan Sprinter on varusteltu suositulla mustalla putkisarjalla.

Ammatillisen taustansa lisäksi Jokisella ja Kirjosella on myös runsas autourheiluhistoria, joka antaa toiminnalle oivallista taustatukea. Miehet olivat etsineet jo jonkin aikaa sopivaa yritystä omistukseensa ja Ahon etsiessä uusia haasteita, löysi kysyntä ja tarjonta toisensa helposti. Siirtymävaihekin sujuu näppärästi, sillä Aho on toiminnassa mukana kesään saakka ja myös koko Tuningkauppa.comin henkilökunta siirtyi vanhoina työntekijöinä uudelle aikakaudelle.

Panostus hyötyajoneuvovarusteluun kasvussa

Tuomas Aho siirtyy Tuningkauppa.comin puikoista uusiin haasteisiin ja vetovastuun yrityksessä ottavat alan pitkän linjan ammattilaiset Marko Jokinen ja Tuomo Kirjonen.

Paketti- tai kuorma-autoluokan ajoneuvon hankinta yrityskäyttöön on aina suuri investointi ja onkin selvää, että sijoituksesta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Tämä onnistuu helposti autovarustelun kautta, jolloin auto toimii yrityksen liikkuvana ja tyylikkäänä käyntikorttina. Esimerkiksi valoraudoilla, kylkiputkilla ja spoilereilla auton saa todella edustavaksi koko hankintahintaan nähden pienillä lisäsatsauksilla. Kun vielä täydentää kokonaisuuden erottuvalla teippauksella, voi olla varma oikeantyyppisen huomionarvon saavuttamisesta.

Alavudella sijaitseva Tuningkauppa.comin toimipiste sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja vierailu on helppo lisätä vaikka Tuurin kyläkauppavierailun yhteyteen.

Tuningkauppa.com tekee varustelusta helppoa, sillä erittäin selkeiltä nettisivuilta jokaisen merkin ja mallin varusteluvaihtoehdot ovat helposti löydettävissä. Mikäli tarvitsee lisäneuvoja omanajoneuvonsa varusteluun, kannattaa ottaa yhteyttä Tuningkauppa.comin osaavaan henkilökuntaan parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Merkittävä osa Tuningkauppa.comin asiakaskunnasta muodostuu muista autoalan ammattilaisista, kuten ajoneuvovarustelijoista sekä autoliikkeistä ja niiden varaosapalveluista. Tätä palvelun puolta tullaan kehittämään ja yhteyden ottojen määrää kasvatetaan entisestään. Samalla myös yksityisasiakkaiden tärkeys muistetaan ja sama yksilöllisen palvelun korkea taso säilytetään kaikissa tilanteissa.

Helppo verkkokauppa, nopeat toimitukset

Tuningkauppa.comin laaja varasto takaa nopeat toimitukset joka puolelle Suomea.

Tuningkauppa.com on valikoiman laajuuden lisäksi tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joista suurin osa tulee omana maahantuontina suoraan valmistajilta Euroopasta. Hyötyajoneuvoluokassa tarjontaa on eniten Volkswagen Transporter- ja Crafter-malleihin, Mercedes-Benz Vito- ja Sprinter-luokkiiin sekä Ford Transit Customeihin, mutta myös kaikkiin muihin merkkeihin ja malleihin löytyy valikoimaa.

Selkeiden sivustojen lisäksi huomiota on laitettu maksutapojen monipuolisuuteen ja esimerkiksi MobilePay on jo otettu käyttöön. Yritys seuraa myös muutenkin tekniikan kehitystä ja Facebookin lisäksi WhatsApp-palvelu toimii reaaliaikaisesti. Nykyaikana myös toimitusten nopeus pitää olla kunnossa ja mikäli tilaus tehdään ennen kello 14, niin toimitus lähtee Matkahuollon kautta vielä saman päivän aikana eteenpäin. Luonnollisesti tilaukset voi hakea myös suoraan toimipisteestä ja varsinkin kesäisin moni asiakas käyttää tätä mahdollisuutta hyväkseen.

Ulkonäköä ja toimintakykyä

Jokinen ja Kirjonen tulevat jatkamaan Ahon linjaamaa yksilöllisen sekä asiantuntevan palvelun mallia, jonka kautta asiakas saa yhden kontaktin kautta kaiken tarvitsemansa. Sekä henkilö- että hyötyajoneuvojen käyttäjät saavat näin helpolla ja nopealla tavalla kaiken hyödyn irti omasta ajoneuvostaan. Valikoimaa kehitetään asiakaspalautteen kautta jatkuvasti ja varastomääriä pystytään tilanteen mukaan kasvattamaan tarvittaessa nopeastikin. Myös ulkomaan kauppa on käynnistetty ja esimerkiksi ruotsalaisia palvellaan omalla Tuningbutiken.se-sivustolla. Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja niinpä Tuningkauppa.comin tuotekuvien tasoon kiinnitetään jatkossa yhä enemmän huomiota. Näin asiakas pystyy helposti näkemään, miltä oma ajoneuvo tulisi varustelujen jälkeen näyttämään. Palvelukonseptin mukaan Tuningkauppa.comilta saa kerralla kaiken tarvittavan ulkonäkövarustelun ja asiakkaan niin halutessa, voidaan kokonaisuuteen lisätä myös renkaat, vanteet ja valot.

Lue seuraavaksi