Uutiset

Autot

Täyssähköisen Renault Trucks Master Z.E.:n toimintamatka kasvaa

Täyssähköinen Renault Trucks Master ZE on nyt varustettu uusilla 52 kWh:n akuilla. Tämä kasvattaa ajoneuvon todellisen toimintasäteen 190 kilometriin. Täyssähköinen Renault Trucks -pakettiauto on ihanteellinen työväline kaupunkiympäristössä työskenteleville ammattilaisille, ja sen 52 kWh:n versio tulee saataville keväällä 2022.

Uudet akut kasvattavat toimintasädettä ja nopeuttavat latausta

Renault Trucksin sähköisen Master-mallin akkukapasiteettia on kasvatettu 33:sta 52 kilowattituntiin. Tämä uusi kapasiteetti kasvattaa ajoneuvon todellisen toimintamatkan 190 kilometriin (WLTP-kaupunkisyklin mukainen toimintamatka on 244 km).

Pikalaturilla Renault Trucks Master Z.E. -mallin voi nyt ladata 80 prosentin varaustasoon kahdessa tunnissa, ja akun lataaminen täyteen kestää vain kolme tuntia.

Ajoneuvo, joka sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin

Pakokaasupäästötön Renault Trucks Master Z.E. sopii erinomaisesti kaupunkien keskusta-alueilla ajamiseen, vaikka käytössä olisi liikennerajoituksia.

Lisäksi Renault Trucks Master Z.E. mahdollistaa ajamisen kaupungeissa helposti ja täysin turvallisesti. Tämä sähkökäyttöinen hyötyajoneuvo on varustettu peruutuskameroilla ja kuolleen kulman peilillä. Renault Trucks Master Z.E.:ssä on Z.E. Voice -hälytysjärjestelmä, joka varoittaa jalankulkijoita ajoneuvon lähestymisestä, kun sen nopeus on alle 30 km/h.

Renault Trucksin sähkökäyttöisestä Master-hyötyajoneuvosta on saatavana kolme eri mallia (pakettiauto, alustaohjaamo ja matala alustaohjaamo), joiden alustalla on kahden vuoden tai 100 000 km:n takuu ja akulla 8 vuoden tai 160 000 km:n takuu.

Renault Trucks Master Z.E. täydentää valmistajan täysin sähköisten kuorma-autojen valikoimaa, johon kuuluvat 16 tonnin D Z.E., 19 tonnin D Wide Z.E. ja 26 tonnin D Wide Z.E.

Red Edition: Renault Trucksin hyötyajoneuvot

Dieselkäyttöisen vastineensa tavoin sähköistä Masteria markkinoidaan Red Edition -nimellä, joka on Renault Trucksin hyötyajoneuvojen tavaramerkki, ja siksi mallissa on erikoisvarustelu.

Red Editionin myötä Renault Trucks tuo raskaiden tavarankuljetusautojen osaamisensa sekä laajan jälleenmyyjä- ja huoltoverkostonsa myös hyötyajoneuvojen asiakkaille. Renault Trucks antaa asiakkailleen takuun kuljetusalan ammattilaisten tarpeisiin räätälöidystä palvelusta, mukaan lukien asiantuntevat mekaanikot kaikentyyppisten kuorma-autojen huoltoja ja korjauksia varten, nopeat ajoneuvojen noudot kuljettajien aikataulujen mukaan sekä 24/7-tukipalvelu ja sijaisauto asiakkaan pakettiauton huollon ajaksi.

Renault Trucksin Master Z.E. tekniset ominaisuudet

  • Kokonaispaino: 3,1 t ja 3,5 t
  • Sähkömoottorin teho: 57 kW
  • Suurin vääntömomentti: 225 Nm
  • Enimmäisnopeus: 100 km/h
  • Akkukapasiteetti: 52 kWh:n litiumioniakut
  • WLTP-kaupunkisyklin mukainen
    toimintamatka: 244 km
  • Todellinen toimintamatka: enintään 190 kmLue seuraavaksi