Uutiset

Autot

Ruiskutusjärjestelmän puhdistusaine poistaa kerrostumat ja parantaa moottorin toimintaa

Ajan kuluessa moottori menettää pikkuhiljaa tehojaan ja pakokaasuarvot suurenevat. Syynä tähän ovat sisälle moottoriin muodostuneet kerrostumat, jotka haittaavat palamista. Koska bensiini ei pala moottorissa koskaan täysin puhtaasti, ei palamisjäämien kerrostumista moottoriin ja ruiskutusjärjestelmään voi estää. LIQUI MOLY Ruiskutusjärjestelmän puhdistusaine poistaa kerrostumia ja suojaa moottoria korroosiolta.

LIQUI MOLY Ruiskutusjärjestelmän puhdistusaine tehostaa moottorin toimintaa

Moottoriin jää aina palamisjäämiä, jotka haittaavat ruiskutusjärjestelmän toimintaa. Kun ruiskutusjärjestelmä ei pysty toimimaan kunnolla, heikentyy palaminen entisestään ja kerrostumia muodostuu yhä nopeammin. Myös huonolaatuinen bensiini lisää karstan muodostumista. Näiden seikkojen seurauksena etenkin vanhemmissa moottoreissa voi pahimmillaan pyöriä valtava määrä karstaa ja epäpuhtauksia, jotka nostavat moottorin päästöjä ja kulutusta.

Palamisjäämiä ja kerrostumia on helppo puhdistaa moottorista käyttämällä säännöllisesti LIQUI MOLYn ruiskutusjärjestelmän puhdistusainetta. Ruiskutusjärjestelmän puhdistusaine on erittäin helppokäyttöinen; kaadat vain ainetta auton polttoainesäiliöön. Aina kun moottori on käynnissä, kulkeutuu puhdistusainetta bensiinin mukana ruiskutusjärjestelmään irrottamaan kerrostumia ja epäpuhtauksia. Irronnut likaa palaa moottorissa ja poistuu järjestelmästä pakokaasujen mukana. Jos järjestelmää ei ole koskaan puhdistettu ja lika on pinttynyttä, voi puhdistusainetta lisätä useampaan perättäiseen polttoainetankilliseen.

Puhdistusaine poistaa palojäämät ja sakkaumat järjestelmän suuttimista, venttiileistä, tulpista ja palotilasta sekä ehkäisee niiden uudelleen muodostumista. Kun järjestelmä on puhdas, palaa bensiini-ilmaseos paremmin ja puhtaammin koko kierrosalueella, mikä vähentää päästöjä ja kulutusta. Puhdistusaineen säännöllinen käyttö myös suojaa moottoria kulumiselta ja parantaa auton käynnistymistä ja tyhjäkäyntiä. Tuote sopii käytettäväksi kaikkiin bensiinimoottoreihin ja sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

Lue seuraavaksi