Uutiset

Autot

Rotator Oy aloittaa täyssähkökäyttöisten pakettiautojen myynnin

Rotator Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen norjalaisen RSA Nordic:n kanssa Maxus-sähköpakettiautojen myynnistä Suomessa. Vuonna 1954 perustettu perheyritys Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa.

Rotator Oy on pitkäjänteisesti rakentanut palveluitaan kattamaan kaikki asiakkaiden tarpeet koneista jälkipalveluihin. Rotatorin tavoitteena on olla elinkaaripalveluiden edelläkävijä Suomessa.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen ja auttaa löytämään optimaaliset ratkaisut koneen tai auton koko elinkaari huomioiden”, kertoo Rotator Oy:n toimitusjohtaja Jari Valtanen.

Tavoitteena on myös tuoda alalle uusia toimintatapoja, Valtanen jatkaa: “Rautainen osaamisemme yritysten välisestä kaupankäynnistä mahdollistaa hyötyajoneuvojen myynnin ja palvelukokonaisuuksien uudistamisen.”

Valtanen myös toteaa, että täyssähköiset pakettiautot sopivat hyvin Rotatorin palvelukokonaisuuteen:
”Voimansiirron sähköistyminen on jatkunut jo pitkään työkoneissa ja liikkuvassa kalustossa. Näin ollen täyssähköiset hyötyajoneuvot ovat luonteva lisä tarjontaamme. Työkoneet ovat toimintamme selkäranka nyt ja myös tulevaisuudessa, mutta hyötyajoneuvojen myynti antaa meille uusia
kasvumahdollisuuksia.”

Maxus oli eniten myyty täyssähköinen LCV-sarjan automerkki ensimmäisen toimintavuotensa aikana Pohjoismaissa. Autoja myytiin yli tuhat kappaletta 2020 vuonna. Viime syyskuussa lanseerattu e-Deliver 3
malli nosti Maxuksen markkinajohtajaksi omassa segmentissään.

Maxus on osa SAIC-konsernia. SAIC Motor Corporation Ltd. on Kiinan suurin autonvalmistaja. 2020 vuonna SAIC myi kaiken kaikkiaan 5,6 miljoonaa ajoneuvoa, joka on 15 vuoteen suurin määrä Kiinassa. Sähköisistä Maxus-pakettiautotoista ja tila-autoista Rotatorilta on saatavilla Maxus e-Deliver 3 ja e-Deliver 9-malleja.
Lue seuraavaksi