Uutiset

Autot

Rekkaconvoy kohti Härmää

Vuosaaren ja Naantalin satamiin saapuu torstaiaamuna 9.8.2018 Power Truck Show:hun osallistuvia maalattuja ja rakennettuja kuorma-autoja useista Euroopan maista aina Kreikkaa ja Sveitsiä myöten.

Rekkaconvoyn suuntaa antava aikataulu on sellainen, että Vuosaaren satamaan saapuneet autot lähtevät ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia noin kello 9.30 ja Ruotsista saapuvat näyttelyautot lähtevät Naantalin satamasta noin kello 9.00.

Kahdesta suunnasta tulevat rekkasaattueet kohtaavat toisensa Lempäälän Pirkanhovissa (Teboil) noin kello 11.30. Pirkanhovissa pidetään pieni tauko, josta matka jatkuu noin kello 12.00 entistä isompana saattueena kohti Jalasjärveä.                                  

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärvellä Neste Jalastuulessa noin kello 14.30-15.00, jossa autoilijat pitävät noin puolen tunnin ruokatauon. Sen jälkeen täydellisessä kokoonpanossa oleva kulkue valtaa maantien kohti Power Truck Show:ta.

Tärkeä osa tapahtumaa

Rekkaconvoyhin osallistujille on viime vuosina ollut erityisen tärkeitä kaikki ne ihmiset, jotka ovat kerääntyneet teiden varsille ja pysäköintipaikoille toivottamaan hyvää matkaa kohti Härmää. Varsinkin ulkomaiset autoilijat ovat olleet ihmeissään suuresta suosiosta, jota yleisö hurraten ja vilkuttaen tälle rekkaconvoylle antaa. Kuljettajat kiittävät saamaansa huomiota valoilla ja soittamalla torvea.

Lue seuraavaksi