Uutiset

Autot

Oiva Perävaunuhuolto – kuljeta peräkärryllä turvallisesti liikenteessä

Yksi varma jokavuotinen kevään merkki on kevyiden perävaunujen ilmestyminen liikenteeseen, sillä suurin osa perävaunuista on talvet pois käytöstä tai käyttö on ainakin vähäistä. Keväällä alkavat esimerkiksi kunnostustyöt mökeillä, veneiden vesillelaskut sekä erilaiset rakennusprojektit, joissa perävaunu on mainio apuväline.

Espoossa toimiva Oiva Perävaunuhuolto on osa Teohydrauli Oy:tä, joka on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden ja -varaosien maahantuontiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Oiva Perävaunuhuolto huoltaa kevyet, O1 ja O2 -luokan, perävaunut 3500 kg asti merkistä riippumatta sekä hoitaa tarvittaessa niiden katsastukset ja katsastushuollot.

Jarrullinen teliperävaunu on saanut uuden vetopään sekä uudet jarrukengät ja -vaijerit, joten tavaran kuljettaminen voi jälleen tapahtua turvallisesti.

Teohydrauli Oy:n Jan Ruohonen esitteli uusia itsekelautuvia sidontaliinoja, jotka ovat helppoja käyttää, mutta varmistavat kuorman pysymisen paikallaan. Liinoja on saatavana kolmea eri kokoa.

Oiva Perävaunuhuollon huoltomies asentamassa uusia jarruhihnoja kaksiakseliseen jarrulliseen perävaunuun.

Kestävät ja vähän virtaa tai ei ollenkaan kuluttavat led-valot ovat tämän päivän juttu. Kuvassa näkyvä musta kumivarren päässä oleva äärivalo toimii nimittäin myös valon keskellä olevalla aurinkokennolla.

Lue seuraavaksi