Uutiset

Autot

Muutoksia Ford-jälleenmyyjäverkostossa Mikkelin ja Savonlinnan talousalueella

Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen ja Auto-Kilta Oy:n toimitusjohtaja Aki Savolainen

Oy Ford Ab ja Auto-Kilta Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Mikkelin ja Savonlinnan talousalueiden Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myyntiä sekä huoltopalveluita. Toiminta alkaa välittömästi Auto-Kilta Oy:n nykyisissä toimitiloissa. Samalla Vauhti-Vaunu Oy:n Ford-liiketoiminta paikkakunnilla lakkaa.

Auto-Kilta Oy:llä on jo pitkäaikainen kokemus Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynnistä sekä huoltopalveluista Lappeenrannan ja Imatran talousalueelle. Nyt laajentuvan Ford-liiketoiminnan myötä yritys tulee rekrytoimaan uusia työntekijöitä ja panostamaan investointeihin, jotka vastaavat laajentuvan toiminnan vaatimuksia.

”Olemme tyytyväisiä, että Ford-liiketoiminta saatiin nopeasti käynnistettyä näillä alueilla uuden yhteistyökumppanin kanssa. Auto-Kilta panostaa Ford-liiketoimintaan ja nykyaikaisiin auton hankintatapoihin sekä kattaviin tuotteisiin ja palveluihin. Näin voimme luottaa siihen, että Mikkelin ja Savonlinnan alueen Ford-asiakkaamme saavat myös jatkossa erinomaista palvelua,” toteaa Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja, Oy Ford Ab.

Lue seuraavaksi