Uutiset

Autot

Maxus e-Deliver 7 nelivetoisena jo tänä vuonna

Maxus on vahvistanut, että sen uusi sähköpakettiauto e-Deliver 7 tulee saataville Suomeen nelivetoisena odotettua aikaisemmin. Ensimmäiset toimitukset asiakkaille alkavat jo tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Uusi Maxus e-Deliver 7 sähköpakettiauto lanseerattiin Suomen markkinoille toukokuussa, ja se on jo lyhyessä ajassa herättänyt paljon kiinnostusta. Alun perin lanseerauksen yhteydessä ilmoitettiin, että nelivetoinen versio tulee Suomeen vuodenvaihteessa. Maxus on nyt vahvistanut, että nelivetoisen 4×4-mallin tuotanto alkaakin suunniteltua aikaisemmin, ja että ensimmäiset asiakastoimitukset voivat alkaa jo neljännen vuosineljänneksen alussa.

Uusi Maxus e-Deliver 7 4×4 tulee olemaan ensimmäinen nelivetoinen sähköpakettiauto Suomen hyötyajoneuvomarkkinoilla ja se on varustettu edistyneellä nelivetojärjestelmällä, joka tarjoaa tarkkaa pitoa kaikissa olosuhteissa, ollen samalla erittäin energiatehokas. Maxus e-Deliver 7 on varustettu kolmella eri ajotilalla (ECO, normaali ja Power), ja lisäksi MUD ja Tow -ajotiloilla nelivetoisessa 4×4-versiossa.

Kokonsa puolesta e-Deliver 3:n ja e-Deliver 9:n väliin sijoittuva e-Deliver 7 tarjoaa 5,9 tai 6,7 m³ tavaratilan tilavuuden. Vastaavasti 1 020 kg:n hyötykuorman ja 1 500 kg:n perävaunun vetomassan ansiosta se on ihanteellinen raskaiden materiaalien kuljetukseen. Lisäksi 88 kWh akusto tarjoaa 362–524 km toimintamatkan (WLTP yhdistetty/kaupunki), ja 3-vaihelatauksen tuki mahdollistaa jopa 11 kW lataustehon AC-latauksella.

Maxus e-Deliver 7 erottuu modernilla ja aerodynaamisella ulkonäöllään. Siinä on huolellisesti suunnitellut linjat, jotka antavat sille dynaamisen ilmeen. Takaovet voidaan avata 180 asteen kulmaan ja se on varustettu myös kahdella sivuliukuovella. Lisäksi e-Deliver 7 omaa kattavan ja modernin vakiovarustelun.

”Maxus e-Deliver 7 on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen, ja se täyttää kaikki tämän päivän kuljetusalan odotukset. On hienoa, että pääsemme aloittamaan ensimmäisten nelivetoisten e-Deliver 7 4×4 -mallien toimitukset jo lokakuun aikana”, sanoo Maxus Suomen myyntijohtaja Heidi Nieminen.Lue seuraavaksi