Uutiset

Autot

Monimerkkitalo Mikkelissä: Savon Autokeskus

Savon Autokeskus on Etelä-Savon alueella toimiva luotettava ja monipuolinen autokauppa, joka yhdessä Etelä-Savon Auton kanssa tunnetaan Suursavonauto-nimellä. Savon Autokeskuksella on toimipiste Mikkelissä, jossa on Mercedes-Benz-, Opel- sekä Nissan-edustukset. Savonlinnan toimipiste keskittyy puolestaan samojen merkkien huoltotoimintoihin. Kattava merkkiedustus ja laaja vaihtoautovalikoima tekevät Savon Autokeskuksesta merkittävän hyötyajoneuvokaupan keskuksen, sillä tarjolla on kalustoa pikkupakuista aina kuorma-autoluokan kokoluokkaan saakka. Toiminnan täydentävät saumattomat huolto-, takuu- sekä muut jälkimarkkinointipalvelut.

Savon Autokeskuksen myyntipäällikkö Aleksi Musakka on ylpeä yrityksen monipuolisesta ja toisiaan täydentävästä ajoneuvoedustuksista. Laaja vaihtoautovalikoima ja kattavat jälkimarkkinointipalvelut täydentävät toimintojen saumattomuutta.

Savon Autokeskuksen Mikkelin toimipiste sijaitsee hyvien yhteyksien varrella aivan vitostien varrella. Yrityksen toimitilat olivat jo aikaisemmin hyvin toimivat, mutta merkkiedustusten lisääntyessä tehtiin viime vuonna vielä yli tuhannen neliön laajennus vastaamaan automerkkien yksilöllisiäkin vaatimuksia. Samalla tontilla Savon Autokeskuksen kanssa sijaitsee myös Etelä-Savon Auton toimipiste ja keskittymästä myydäänkin ajoneuvoja yli 1500 kappaleen vuosivauhdilla. Kun vielä huolto- sekä varaosapalvelut löytyvät samasta pisteestä, on kyseessä todella moderni autokaupan keskus, jonka tehokkuus ja palvelun taso riittävät täyttämään asiakkaiden vaatimustason kaikissa tilanteissa.

Kolmen merkin kattavuutta

Mercedes-Benzin hyötyajoneuvot ovat upeasti esillä Savon Autokeskuksen avarissa tiloissa, mikä mahdollistaa tarkan tutustumisen ja yksityiskohtaiset esittelyt.

Savon Autokeskuksen myyntipäällikkö Aleksi Musakka kertoo Mercedes-Benzin, Opelin ja Nissanin hyötyajoneuvovalikoiman täydentävän toisiaan mainiosti. ”Kolmen huippuluokan merkin kautta jokaiselle asiakkaalle pystytään räätälöimään hänen työtehtäviinsä ja ajoihinsa tarkasti soveltuva ajoneuvokokonaisuus. Kun tähän lisätään vielä toimivat rahoitus-, leasing- ja jälkimarkkinointipalvelut, niin asiakas voi olla varma saavansa kaikin puolin luotettavan sekä kustannustehokkaan kokonaispaketin”, korostaa Musakka.

”Mercedeksen valikoima täydentyi osaltamme, kun saimme vuoden alussa myös Sprinter-malliston tarjontaamme ja näin pystymme tarjoamaan myös kuorma-autoluokan tilavia ajoneuvoja. Sprinterin myynti on lähtenyt hyvin lupaavasti käyntiin ja se tuo merkille lisää tukijalkoja esimerkiksi hyvin suositun Vito-nelivedon rinnalle. Myös Mercedeksen avolavamalli X on ottanut asemansa ja sen kuorma-autoversiota odotetaan jo mielenkiinnolla.”

Opel-mallistolla on Savon Autokeskuksessa oma hallinsa ja esillä onkin merkin laaja mallisto aina pienimmistä henkilöautoista hyötyajoneuvoihin.

 

Myös Opelin täysin uudistunut Combo-mallisto on herättänyt suurta kiinnostusta, sillä sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Combo Cargo soveltuu kompaktissa kokoluokassa tavarankuljetukseen ja Combo Life vastaa esimerkiksi taksiautoilijoiden vaatimuksiin. Opel Vivaro sekä Movano myyvät myös tasaisen varmasti ja niiden pitkä takuu kertoo luotettavuudesta ja kestävyydestä.

”Nissanin vahvuutena puolestaan on laaja valikoima ja merkin edelläkävijän asema sähköpakettiautoissa. Esimerkiksi uusi e-NV200 ja sen nopea lataus ja 200 kilometrin toimintasäde mahdollistavat hyvin tehokkaan ammattikäytön. Nissan-malliston täydentää taas Navara-avolava, jonka erikoismallit, kuten N-Guard ja TREK-1 ovat loistavia ratkaisuja, kun ajoneuvolta vaaditaan enemmän niin ulkonäön kuin suorituskyvyn osalta”, tiivistää Musakka.

Vauhdilla eteenpäin

Autotalon tyylikkyys vastaa ajoneuvojen korkeaa tasoa. Vuoden alusta Mercedeksen omassa osastossa on voinut tutustua Sprinter-luokan kalustoon myös kuorma-autoluokassa.

Rakennusinvestoinnit ja henkilökunnan määrän lisääminen ovat hyviä osoituksia Savon Autokeskuksen hyvästä asenteesta ja luottamuksesta kaupankäynnin kehitykseen. ”Kulunut vuosi on alkanut mainiosti ja erityisesti mallistojen tasainen suosion kasvu on ilahduttanut. Palvelukonseptimme on kunnossa ja suora autotuonti ulkomailta luotettavilta yhteistyökumppaneilta täydentää toimintaamme entisestään. Myös vaihtoautopuolemme on kunnossa ja tavara-autopuolella erityisesti nelivedoille on suurta kysyntää. Uusissa hyötyajoneuvoissa merkittävää on yksilöllisen varustelun kasvu ja tehtaiden omien varusteiden lisäksi pystymme lisäämään ajoneuvojen turvallisuutta, ajettavuutta sekä ulkonäköä kotimaisten varustelupalveluiden kautta. Kaiken täydentävät monipuoliset rahoitusratkaisumme ja merkittävää on myös vaivattomien ja turvallisten leasingpalvelujemme suosion kasvu. Ala muuttuukin koko ajan vauhdilla, mutta Savon Autokeskuksen palvelujen taso vastaa varmasti asiakkaiden vaatimustasoon myös tulevien vuosien aikana”, päättää Musakka.

Lue seuraavaksi