Uutiset

Autot

Metallivalmiste A. Laaksonen Oy 50 vuotta – TAKI-kiinnitysjärjestelmä kasvattaa suosiotaan

Hausjärveläinen Metallivalmiste A. Laaksonen Oy on 50-vuotias metallialan perheyritys, jonka tuotepalettiin kuuluvat esimerkiksi siirtohyllyt, arkistokaapistot sekä metalliset toimistokaapit. Yritys on aina toiminut hyvin innovatiivisesti ja tästä hyvänä osoituksena toimii alun perin omien kuljetuksen turvaamiseen kehitetty TAKI-kiinnitysjärjestelmä. Monipuolinen, kestävä, kaikkiin malleihin sopiva ja helppokäyttöinen järjestelmä onkin löytänyt oman asiakaskuntansa niin tavara-autojen, perävaunujen kuin konttien käyttäjien parissa.

TAKI-järjestelmän vahvoja puolia on sen yksinkertaiseen rakenteeseen perustuva kestävyys ja varmatoimisuus. Malli on hyvin helppokäyttöinen ja se koostuu sidontakiskoista sekä portaattomasti liikuteltavissa olevista irrallisista TAKI-kiinnikkeistä. Kiinnikkeet liu’utetaan kiskoon ja ne kiristetään paikoilleen pyörittämällä. Itse lenkki pyörii vapaasti, joten sidonta saadaan kireäksi aina haluttuun suuntaan. Haluttaessa kiinnikkeet voi vaikka pyörittää irti ja ottaa mukaansa pois perävaunusta tai autosta. Kokonaan sinkittyä terästä olevat kiinnikkeet sopivat kaikkiin sidontaliinoihin ja muovittomina ne kestävät käytännössä ikuisuuden.

Varustelijoiden suosikki

TAKI-kiinnitysjärjestelmien laadukkuudesta kertoo hyvin niiden suosio alan ammattilaisten keskuudessa. ”Merkittävimmät asiakasryhmämme ovat autovarusteluyritykset, autojen maahantuojat sekä perävaunujen valmistajat. Ammattilaiset seuraavat teknistä kehitystä tarkoin ja TAKI:n suosio on levinnyt nopeasti positiivisten käyttökokemusten ja asiakaspalautteen kautta. Maamme ajoneuvovarustelijoiden taso on hyvin korkea ja TAKI-tuotteet takaavat saman laadun säilyvän myös kiinnitysten osalta”, kertoo Metallivalmiste A. Laaksonen Oy:n toimitusjohtaja Petteri Laaksonen.

Ammattilaisten lisäksi TAKI-järjestelmän suosio on kasvanut myös perusautoilijoiden parissa. ”Kiinnitysjärjestelmiä voi meiltä hankkia vaikka yksittäisinä osina ja palvelemme mielellään myös yksityisasiakkaita. TAKI-kiinnitysjärjestelmä on erittäin nopea ja helppo asentaa ja kustannuksiltaan hyvin kohtuullinen. Esimerkiksi kuusi kiinnikettä, kiskot ja listat tulevat maksamaan alle 150 euroa ennen asennuksia”, lisää Laaksonen.

 

 

 

 

 

 

Turvallisuutta perävaunukuljetuksiin

Kevään saapuessa saapuvat maamme maanteille myös kuljetusten amatöörit. Vaarallisilla, ylipainoisilla tai epätasapainoisilla kuljetuksilla vaarannetaan sekä oma että muiden turvallisuus. TAKI-järjestelmän avulla voidaan varmistaa onnistuneet kuljetukset kustannustehokkaalla ja helpolla tavalla. TAKI-kiinnikkeet saa siirrettyä aina oikeaan paikkaan ja hankalan muotoisenkin esineen kiinnitys ja kiristys saadaan aikaan vaivattomasti. Samalla tietenkin välttää myös poliisin antamat pikavoitot kuormauksen täyttäessä vaadittavan turvallisuustason.

Perävaunuihin kiinnitys tapahtuu lattiaan kiskojen avulla ja tarvittaessa kiskot voidaan hyvin laittaa myös laitoihin kiinni. Laitoihin on tarjolla myös peitelista, jonka alle kiinnitysniitit jäävät siististi piiloon. Tyylikkyyden lisäksi lista samalla myös tukevoittaa perävaunun rakennetta. Yhtiön omaa tuotekehitystyötä edustavat myös kiskoihin kiinnitettävät TAKI-laatikot sekä TAKI-väliseinäkkeet, joiden avulla esimerkiksi pakettiauton lattiatilan pystyy jakamaan pituus- tai leveyssuuntaisesti. Käytännön työtä voi helpottaa myös ripustuskoukkujen avulla ja kiskojen puhdistus onnistuu näppärällä puhdistusraudalla.

Metallivalmiste A. Laaksonen panostaa laatuun

Suomen kokoisessa maassa yrityksellä ei ole varaa menettää mainettaan ja A. Laaksonen onkin aina panostanut laadukkaisiin tuotteisiin sekä kattavaan asiakaspalveluun. ”Tyytyväiset asiakkaat ovat parasta mainosta tuotteillemme ja suuri osa heistä haluaa TAKI-tuotteet aina uusiin ajoneuvoihinsa. Myyntiä auttaa huomattavasti myös laaja, noin 20 toimipisteen jälleenmyyjäverkostomme Helsingistä Ouluun. Kotimaan myynnin kannalta sijainti Hausjärvellä on erinomainen, sillä yrityksemme sijaitsee vain viiden minuutin päässä kolmostiestä noin viisi kilometriä Hyvinkäältä. Yrityksemme muissa tuotteissa viennin osuus on jo merkittävä ja myös TAKI-tuotteissa se on alkanut pienissä määrin. Onkin mukava todeta, että näin juhlavuoden kunniaksi yrityksemme on hyvässä iskussa ja sen monipuolisuus takaa lupaavat näkymät myös seuraaville vuosikymmenille”, Laaksonen päättää.

Lue seuraavaksi