Uutiset

Autot

McRent-vuokraketju Suomeen

Dethleffs GmbH & Co. KG:n omistama Rental Alliance GmcH ja Best-Caravan Oy aloittavat matkailuautojen vuokraustoiminnan Hyvinkäällä kesäkuussa 2014 McRent-tuotenimellä. Vuokra-ajoneuvot ovat suosituimpia Suomeen tuotavia Dethleffsin ja sen sisarmerkin Sunlightin myyntimalleja.

Matkailuauton vuokraaminen on helppo tapa kokeilla uutta harrastusta tai päästä matkaan silloinkin kun oman ajoneuvon hankinta ei ole ajankohtaista. Ahvenanmaa, rannikon saaristoreitit, Järvi-Suomi, Lapin valoisat yöt ja kesän monenkirjavat tapahtumat ovat esimerkkejä siitä, mihin tutustuminen käy sujuvasti ilman aikatauluja matkailuautolla. Mukavat vuoteet, hyvin varusteltu keittiö ja yksityinen peseytymistila kulkevat matkassa. Pois jää myös turha matkatavaroiden kantelu.   

Best Caravan Oy on ajoneuvomatkailun ystäville tuttu monipuolisesti alan palveluja tarjoava yritys, joka tarjoaa ajoneuvojen myynti-, huolto- ja varaosapalvelut, alan tarvikkeet sekä kanta-asiakkaita palvelevan ajoneuvojen pesukadun ja matkaparkin.  Vuokraustoiminnan aloittamisen jälkeen Best Caravania voikin hyvällä syyllä kutsua täyden palvelun caravantaloksi.
”Vuokraustoiminta meiltä vielä puuttui. Nyt valikoimassamme on kaikki se, mitä ajoneuvomatkailija tarvitsee”, kertoo Best-Caravan Oy:n toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

Euroopan laajuinen iso toimija McRent valikoitui yhteistyökumppaniksi valmiin konseptin ja laajan verkoston vuoksi. Tällä hetkellä McRentin valikoimassa on noin 1 400 yksikköä, joiden turvin tehdään vuosittain noin 10 000 vuokraussopimusta.    
”Kynnys matkailuauton vuokraamiselle on varmasti matalampi myös Suomen ulkopuolelta tuleville asiakkaille kun toiminnan taustalla on jo ennestään tuttu toimija McRent”, jatkaa Sorvari.  

Lue seuraavaksi