Uutiset

Autot

LMC investoi tulevaan

LMC Caravan GmbH & Co. KG ja Sassenbergin kaupunki yhdessä projektiin valitun arkkitehtitoimiston kanssa ovat käynnistäneet mittavan tuotanto- ja logistiikka-alueen rakennustyöt 580 henkilöä työllistävän LMC:n tehtaan naapurustossa Sassenbergissa, Pohjois-Saksassa. Kuluvana toimintavuonna LMC valmistaa 4300 matkailuvaunua ja 2200 matkailuautoa, mikä on yhteensä noin 700 ajoneuvoa viime vuotta enemmän. Yrityksen liikevaihto tulee olemaan noin 170 miljoonaa euroa.

Nykyinen tuotantomäärä mahdollistaa tuotannon lisäämisen ja logistiikan kehittämisen.
”Sujuva logistiikka on olennainen osa tehokasta tuotantoa. Tämän vuoksi 1,4 miljoonan euron investointi uuteen tuotanto- ja logistiikkakeskukseen on merkittävä virstanpylväs yhtiömme toiminnan kehittämisessä”, kertoo LMC:n toimitusjohtaja Ulrich Schoppmann.

Uuteen 1.700 neliön halliin tulee toiseen kerrokseen lisäksi 450 neliömetriä toimistotiloja. Laajennuksen odotetaan valmistuvan tämän vuoden heinäkuussa.  

Sassenbergin tehtaalla valmistetaan LMC-tuotemerkin ohella myös muita saksalaisen Erwin Hymer –konsernin tuotteita mutta myös skandinaaviset merkit luottavat saksalaisen valmistajan osaamiseen.  

Lue seuraavaksi