Uutiset

Autot

Lavakatteet ja Orsy Mobil -varusteet Lecticalta

Lectica-tuotemerkistä tunnettu tamperelainen Hakalan Verhoomo Oy on tunnettu pikkubussien ja tilataksien valmistajana sekä matkailu- ja kuorma-autojen muutostöiden suorittajana. Viimeisen vuoden aikana yritys on monipuolistanut toimintaansa monimerkkitaloksi ja useiden tukijalkojen tuoma strategia on tilauskirjan täyttymisen perusteella ollut onnistunut ratkaisu. Nyt yritys on laajentanut toimintaansa myös pick up -autojen puolelle ja Würthin Orsy Mobil -varusteiden edustus on alkanut vauhdikkaasti.

Hakalan Verhoomon kokonaisvaltainen palveluasenne on aina miellyttänyt yrityksen asiakaskuntaa ja sama pientenkin yksityiskohtien tarkan huomioimisen linja jatkuu myös avolavapuolella. Asiakas saakin Lecticalta tarvittaessa koko paketin suunnittelusta asennukseen ja kaikessa huomioidaan varustelun sopivuus asiakkaan työtehtäviin nähden. Saatavilla on esimerkiksi lavakatteita, vinssejä, lisä- ja työvaloja sekä huoltoautokalusteita, kuten hyllyjä, lokerikkoja sekä järjestelmäsalkkuja. Kustannustehokkaan toiminnan kautta kokonaisuuden hintataso tulee pysymään myös asiakaskuntaa miellyttävällä tasolla.

Kattava valikoima

Orsy Mobil -tuotteilla pick up -auto muuntautuu monipuoliseksi työvälineeksi hyvin kohtuullisilla kustannuksilla. Lectican asiantuntemus auttaa rakentamaan asiakkaalle juuri hänen työtehtäviinsä parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Monimerkkitalon tapaan Lectica palvelee myös pick up -puolella kaikkien automerkkien ja mallien ystäviä. Suunnittelupalvelu pystyy rakentamaan järkevät kokonaisuudet, jolla ajoneuvon ulkonäkö, turvallisuus sekä toiminnallisuus saadaan uudelle tasolle. Esimerkiksi lavakatteen suojaan rakennettava vetolaatikostojen ja hyllyjen yhdistelmä tekee avolavasta loistavan työvälineen vaikka asennustehtäviin maasto-olosuhteissa. Hyvänä referenssinä toimii infra-alan jättiläinen Destia, joka on hankkinut Lecticalta varustelukokonaisuuksia omaan pick up -kalustoonsa vaativia työtehtäviä silmällä pitäen.

Orsy Mobil -tuotteet ovat myös laadukkaita sekä kestäviä ja niiden jämeryys riittää suojaamaan esimerkiksi varaosia ja työkaluja vaikeissakin olosuhteissa. Myös jälkimarkkinointipuoli on tuotteiden osalta kunnossa, sillä Würthin verkosto palvelee Orsy Mobil -tuotteiden käyttäjiä kautta koko maan. Lectican rakentamat palvelukokonaisuudet ovatkin huoleton valinta, kun haluaa optimoida hyödyn omasta sijoituksesta arvokkaaseen hyötyajoneuvoon.

Lue seuraavaksi