Uutiset

Autot

Juha Mennander K-Auton palveluista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi

Juha Mennander on nimitetty Keskon autotoimialan johtoryhmän jäseneksi ja johtajaksi vastaamaan K-Auton palveluliiketoiminnasta. Hän aloittaa työnsä 1.1.2023 ja raportoi tehtävässään Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtaselle.

Juhalla on merkittävä kansainvälisen palveluliiketoiminnan kokemus. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Koneen ja Caverionin johtotehtävissä useissa Euroopan maissa ja Pohjois-Amerikassa. 

”Odotan innolla liittymistä K-Auton osaavaan tiimiin. Autoala on hyvin mielenkiintoisessa murrosvaiheessa, joka tarjoaa mahdollisuuksia kannattavaan kasvuun ja asiakaskokemuksen parantamiseen. On jännittävää päästä käyttämään kansainvälisestä teknisestä huoltoliiketoiminnasta hankkimaani osaamista uudella alalla”, sanoo Juha Mennander.

Toimen nykyinen haltija Tom von Bonsdorff siirtyy 1.1.2023 Keskon ulkopuolelle.
”Olemme iloisia saadessamme Juhasta erittäin vahvan kansainvälisen osaajan vastaamaan ja kehittämään edelleen Palveluiden liiketoimintaa. Toivotan Juhan tervetulleeksi Keskon autotoimialalle. Lämmin kiitos Tomin K-Auton eteen tekemästä työstä ja panoksesta Varikko-ohjelman toteutuksessa”, sanoo toimialajohtaja Matti Virtanen.


Lue seuraavaksi