Uutiset

Autot

Isuzu D-Max Work Edition -kevytkuorma-auton suosio kasvaa

Uusi Isuzu D-Max on saatavana myös viisipaikkaisena Work Edition -kevytkuorma-automallina ja niitä on myyty maahamme jo kymmeniä kappaleita. Work Editionin erot pakettiautoon ovat alhaiset käyttökulut ja 5-paikkaisena edullinen hinta. Uusi versio on muilta osin kuin pakettiautoksi rekisteröitävä D-Max, mikä tarkoittaa kestävyyttä, ajettavuutta ja turvallisuutta. Isuzu D-Max Double Cab Work Editionin hinnat lähtevät 46 990 eurosta ja maailmantilanteeseen nähden maltilliset toimitusajat suosivat Isuzun asiakaskuntaa. Malliin voi tutustua liikkeiden lisäksi myös kesän ja syksyn suurtapahtumissa, kuten Farmari– ja Metko-näyttelyissä sekä Mansen Mörinät -tapahtumassa.

Uudessa kevytkuorma-autoksi (N2G) rekisteröitävässä Isuzu D-Maxissa on aina lähtökohtana 5-paikkainen miehistöohjaamoinen versio. Tarvittavat vahvistukset ja muutokset tekee Jyväskylässä toimiva Work Cars Oy. Muutoksiin kuuluu myös taka-akselille asennettava passiivinen ilmajousitus, jossa on ilmanpaineventtiilit säätöä varten. Samalla auton huippunopeus rajoitetaan elektronisesti kuorma-autojen lakisääteiseen (90 km/h). Kuorma-autona uudessa versiossa ei ole autoveroa ja erittäin pieni ajoneuvovero. Lisäksi auto on yleisesti hyväksytty arvonlisäverolliseen toimintaan. Kevytkuorma-autolle ei tarvitse nimetä kuljettajaa, jolloin ei ole pelkoa siitä, että joku joutuu maksamaan autoetua. Lisäksi yksityisajossa ei tarvitse käyttää ajopiirturia.

Suoraa säästöä tulee siitä, että D-Max Double Cab Work Editionin vuotuinen ajoneuvovero on 78,44 euroa, kun vastaavassa 5-paikkaisessa pakettiautossa se on 1 022 euroa ja kaksipaikkaisessakin noin 500 euroa vuodessa. Toisin sanoen jo pelkästään vuotuisista ajoneuvoveroista syntyy nykyisten taksojen mukaan viisipaikkaisissa yli 4 700 euron ja kaksipaikkaisissakin yli 2 000 euron säästö viidessä vuodessa. Work Editionin hankintahinta on jopa yli 15 000 euroa edullisempi kuin vastaava 5-paikkainen pakettiauto.

Uuden Isuzu D-Max Double Cab Work Editionin kokonaismassa on 3 510 kiloa. Se on mainio kuormajuhta, sillä kantavuus on 1 320 kiloa, minkä lisäksi autoon voi kytkeä 3 500 kilon perävaunun.

Alhaiset käyttökustannukset

Isuzu D-Maxissa on iskutilavuudeltaan optimaalinen, 1,9-litrainen turbodiesel, joka kehittää 120 kW (163 hv) ja 360 Nm vääntömomentin. Work Editionissa on vakiona kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Uusi öljynjäähdytin puolestaan tarkoittaa parempaa kestävyyttä. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös alennusvaihteisto ja takatasauspyörästön lukko.

Erinomainen varustelu järkevään hintaan

Perus-D-Maxien kattavan varustelun lisäksi Work Editionista löytyvät törmäyksenestoavustin jalankulkija- ja pyöräilijätunnistuksella, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä, kaukovaloavustin, kaistavaroitin, aktiivinen kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, törmäyksenestojärjestelmä ja ajonvakautukseen kuuluva perävaunun vakautusjärjestelmä. Mukavuusvarusteluun kuuluvat ilmastointilaite, sähkötoimiset ikkunannostimet kaikissa ikkunoissa, mukautuva vakionopeudensäädin ja älykäs nopeudenrajoitin, sade- ja hämärätunnistimet. Ulkonäköä kohentavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Vaihtoehtona on ylellinen 49 990 euroa maksava Isuzu D-Max Double Cab LSE Work Edition, jossa on edellä mainittujen varusteiden lisäksi kaksialueinen automaatti-ilmastointi, nahkaverhoilu, kuljettajan istuimen sähkösäädöt, 9-tuumainen kosketusnäyttö, peruutuskamera, älyavain, LED-valot edessä ja takana sekä astinlaudat.  

Autoverkkokauppa.fi osaa kokonaispalvelun

Vantaan Petikossa ammattipuolen asiakkaita palvelee Sam Kolu, joka vankan ammattitaitonsa avulla osaa löytää sopivimman ratkaisun kaikkiin tavara-autopuolen ajoneuvohaasteisiin.

”Monipuolinen merkki- ja mallivalikoima toimii Autoverkkokaupan vahvuutena, ja niin Isuzu-, Peugeot-, Renault- ja Citroën-tavara-automallistot ovat uudistuneet kattavasti viime vuosien aikana. Valikoima on hyvin monipuolinen niin koko-, tehokkuus- kuin hintaluokkien osalta ja lisää mielenkiintoa tuo kasvava sähkövaihtoehtojen määrä. Merkittävää on myös laaja leasingtarjontamme, jonka kautta asiakkaille saadaan räätälöityä yksilöllisiä ja taloudellisesti turvallisia kokonaisratkaisuja”, korostaa Kolu.

”Isuzu Work Edition -erikoismalli on puolestaan osoittautunut erinomaiseksi tuotteeksi, ja hinta-laatusuhteeltaan loistava malli on löytänyt asiakaskuntansa nopeasti. Work Editionilla on monipuolinen asiakaskunta ja erityisen hyvin malli on kiinnostanut esimerkiksi huoltoalan yhtiöitä. Work Editionin hankkiessaan saa rahalla paljon ja kaiken kruunaavat viiden vuoden/100 000 kilometrin takuu sekä loppukesästä tarjolle tuleva Isuzun odotettu huolenpitosopimus, joka sisältää myös kuluvat osat”, päättää Kolu.

Lue seuraavaksi