Uutiset

Autot

Hydroscandin LetkuExpress Hyötyajoneuvokeskuksen varustelulla

Hydroscand on Suomessa yli 20 vuotta toiminut Skandinavian johtava hydrauliikkaletkujen ja johdinkomponenttien toimittaja. Yritys työllistää Suomessa noin 30 henkilöä yhdeksässä eri toimipisteessä ja jälleenmyyjäverkosto kattaa koko maan 70 pisteen ansiosta. Hydroscandin kattavista palvelumuodoista LetkuExpress-palvelu on nopeasti löytänyt paikkansa, sillä suoraan asiakkaan kohteeseen suuntaava LetkuExpress-huoltoauto säästää asiakkaan aikaa ja rahaa huomattavasti. Huoltoautojen varustelussa Hydroscand luottaa lahtelaisen Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaitoon.

LetkuExpress-palvelussa Hydroscandin huoltoauto lähtee liikkeelle ensimmäisestä yhteydenotosta ja hydrauliikan asiantuntija tekee huoltotyön asiakkaan luona vaikkapa teollisuushallissa tai maasto-olosuhteissa. Huoltoauto on erittäin hyvin varusteltu niin varaosien kuin työvälineiden osalta ja paikan päällä saadaan vaihdettua esimerkiksi 1½ tuuman letkut ongelmitta. LetkuExpress pystyykin käytännössä aina ratkaisemaan ongelmat yhdellä käynnillä. LetkuExpress-palvelu toimii kautta maan ja kuluttajaystävällisen hinnoittelun kautta asiakkaan saamat hyödyt koneiden seisokkiaikojen lyhentymisessä ovat hyvin merkittävät. Ruotsissa vastaava palvelu on ollut menestyksekkäästi käytössä jo kymmenen vuoden ajan ja sen suosio on edelleen jatkuvassa kasvussa.

Monipuolinen huoltoauto varmistaa toimivuuden

LetkuExpressin kaltainen toiminta vaatii onnistuakseen myös huippuluokan ajoneuvokaluston ja Hydroscandilla luotetaan Volkswagen Crafterin nelivetomallien laatuun. ”Meille on tällä hetkellä toimituksessa jo kolmas Crafter Hyötyajoneuvokeskuksen huoltoautovarustuksella ja kokemusten perusteella yhdistelmä vastaa erinomaisesti koviin vaatimuksiimme. Jokainen auto on oma yksiöllinen kokonaisuutensa ja Hyötyajoneuvokeskuksen ammattitaidolla ne on varusteltu erittäin tarkoin työtehtävät huomioiden”, kertoo Hydroscandin Antti Purtanen.

”Hyötyajoneuvokeskuksella on raikas näkemys varustelusta ja ennakkoluulottomat ratkaisut palvelevat meidän tehtävissämme hyvin. Esimerkiksi laatikostot ovat juuri sopivaa kokoluokkaa, työkaluille on omat toimivat sijoituksensa ja latausmuunnin puolestaan varmistaa virran riittävyyden isoimmissakin urakoissa. Uusimpaan Crafteriin ollaan myös asentamassa Bottin 100% ulosvedettävä lavetti, joka helpottaa asennustöitä entisestään. Jatkuvilla pienillä kehitysaskeleilla pystymmekin kehittämään toimintaamme edelleen, mikä tulee näkymään myös asiakaspalvelun entistäkin korkeampana tasona”, Purtanen päättää.

LUE MYÖS: Hyötyajoneuvopäivät Vesivehmaalla

Lue seuraavaksi