Uutiset

Autot

Erikoisvarusteltu esteetön Volkswagen Crafter 4MOTION Carsport GLE V.I.P. Business

Maamme johtaviin taksialan yrityksiin kuuluvat Volkswagen Hyötyautot ja Carsport Design tuovat markkinoille erikoisvarustellun, esteettömän Volkswagen Crafter -kampanjamallin erikoishintaan yli 8.000 euron asiakasedulla. Metallimustat, 4Motion-automaattivaihteiset Crafterit varustellaan Ylöjärvellä Carsport Designin tehtaalla. Mittavan erikoisvarustelun ansiosta Carsport-mallilla on GLE V.I.P. Business -varustelumerkintä. Malliin sisältyvinä merkittävimpinä  varusteina mainittakoon mm. MFD+-monitoiminäyttö, adaptiivinen vakionopeudensäädin, EgoComfort-istuin kuljettajalle, peruutuskamera, Climatic-kaksoisilmastointi ja -lämmitin, sähkötoiminen liukuovi, nahkainen monitoimiohjauspyörä, lämmitettävä tuulilasi sekä tyylikkäät, mustat 17” alumiinivanteet.

Uutuutena autojen sisustuksissa loistaa Carsport Design S -sarja. S-sarja sisältää Carsport-istuimet musta-sinisin erikoistikkauksin ja samaa sinistä sävymaailmaa toistavat sisustuksen hiilikuitusomisteet, tähtitaivaan, ohjaamon askelvalot, sisävalot sekä Carsport-mallimerkinnät.

Korityössä on myös erityinen äänieristys ja äänentoistojärjestelmä 5” Ground Zero -kaiuttimilla. Martech-lattiaelementti ja istuinten kiinnitysjärjestelmä. Varusteluun kuuluu myös sähkövalmius invanostimelle. Korityön tehostettu lisä-äänieristys ja erikoistummat lämpöeristelasit 16 % valonläpäisyllä takaavat matkustajamukavuuden. Ulkoinen varustelu kattaa käytännöllisen astinlaudan sekä työ- ja äärivalot sisältävän kattospoilerin. Lisävalosarjana on viimeisintä LED- ja heijastintekniikkaa käyttävä Lazer Triple-R 750.

Volkswagen Crafter 2,0 TDI 130 kW

8-portainen automaattivaihteisto, 4MOTION, City B -istuinjärjestys.

Yhdistetty keskikulutus 7,9 l/100 km, CO2-päästöt 234 g/km, mittaustapa NEDC.

LUE MYÖS: Tilataksien ja retkeilyautojen ennätysvuosi – Carsport Design laajentaa

Lue seuraavaksi