Uutiset

Kuljetuskalusto

DAF-maahantuonti uudistuu pohjoismaiseksi

Suomen DAF maahantuonti on toiminut yhtä jaksoisesti vuodesta 2008 lähtien. Vuonna 2014 yritys myytiin ja meistä tuli osa pohjoismaista DAF jälleenmyyjää. Alkuvuodesta aloitimme Norjassa DAF maahantuonnin ja myynnin Nordic Truckcenter A/S yhtiöllä. Ruotsissa uudistus tapahtui maaliskuun aikana. Toukokuussa on Suomen vuoro. Uudistuksen jälkeen olemme Nordic Truckcenter Oy.

Uusi toimitusjohtaja Mercedes-Benz organisaatiosta

Nordic Truckcenter rekrytoi uudeksi toimitusjohtajakseen Mattias Nilssonin. Hän on toiminut eri tehtävissä Mercedes-Benz organisaatiossa Ruotsissa, vastaten viime vaiheessa kuorma-autokaupan toiminnoista maassa Country Manager Sweden tittelillä. Mattias asuu Ruotsissa ja on uusi toimitusjohtajamme kaikissa kolmessa maassa.


Nordic Truckcenterin tavoite on nostaa myytyjen autojen määrä 1000 kappaleeseen vuoteen 2021 mennessä. Tämä on osa DAF Trucks N.V:n pitkän ajan strategiaa nostaa markkinosuus raskaissa kuorma-autoissa 20 prosentiin Euroopassa. Tämä tietää panostuksia Nordic Truckcenteriltä koko Pohjoismaiselle markkina-alueelle.

”Uudistetulla rakenteella saamme huomattavia etuja kuorma-auto myynnin tukitoimissa, markkinoinnissa ja jälkimarkkinoinnin tuottamisessa kaikissa maissa.” sanoo Mattias Nilsson.

Uusia tuotteita ja palveluita

Ensimmäinen näkyvä tuoteuutuus tulee olemaan Nordic Edition erikoismalli XF mallisarjasta. Olemme suunnitelleet pohjoismaisilla ratkaisuilla maustetun kauniin veto-auto varustelun. Varustelu on saatavilla niin taka- kuin väliteli malleihin.

”Isompana kokonaisuutena meidän on helpompi vastata palvelumyynnin tarpeisiin myös Suomessa.” sanoo Juho Aapro, Nordic Truckcenter Oy:n myyntipäällikkö.

”Palvelumyynti on jatkuvassa kasvussa kuorma-autokaupassa ja emme ole oikein olleet valmiita tähän haasteeseen CT Finland:n kokoisena toimijana. Nyt nämä rajat on nyt saatu purettua ja tulemmekin tarjoamaan mielenkiintoisia palvelumalleja tämän vuoden aikana. Asiakkaille tämä näkyy mielenkiintoisina tarjouksina ja mahdollisuudella vaihtaa vanha auto uuteen pienemmällä riskillä.”

Nordic Truckcenter konsernin omistaa Hollantilainen elintarvikeyhtiö Royal A-Ware. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 1,3 miljardia euroa. Suurin osa liiketoimintaa on juuston valmistus ja varastointi. Yrityksen logistiikkaosasto tunnetaan nimellä AB Transport Group. Se on markkinajohtaja maataloustuotteiden kuljetuksissa Euroopassa. Kalustoon kuuluu noin 1200 kuorma-autoa ja 1800 perävaunua.

Lue seuraavaksi