Uutiset

Autot

Citroën ë-Jumpy on International Van of The Year 2021

Citroën ë-Jumpy on saanut kunnian vastaanottaa arvokkaan tittelin “International Van of The Year 2021”, Kansainvälinen vuoden pakettiauto. Mallin moderni muotoilu, ohjaamon mukavuus, dynaamiset ominaisuudet sekä lastauskapasiteetti yhdistettynä parhaaseen sähköistymisen teknologiaan vakuutti 24 itsenäistä hyötyajoneuvoihin erikoistunutta journalistia, jotka Jarlath Sweeneyn johdolla äänestävät IVOTY-tuomaristossa. Citroënille tämä on kuudes kerta, kun merkillä on kunnia vastaanottaa toivottu IVOTY-palkinto.  

“Kaikki Citroënin tiimit ovat erittäin ylpeitä ë-Jumpylle myönnetystä “International Van of   The Year 2021” -palkinnosta. Täyssähköversio Jumpysta tarjoaa ammattilaisille käytännölliset ratkaisut ja vastauksen kasvaviin toiveisiin ja vaatimuksiin päästöttömyydestä, mahdollistaa matkat ennen näkemättömällä mukavuudella samalla, kun malli tarjoaa polttomoottoriversion tutut käytännön ominaisuudet. Uusi ë-Jumpy pysyy uskollisena Citroënin strategialle tarjota räätälöityjä ratkaisuja hyötyajoneuvoasiakkaillemme. Tavoitteenamme on löytää uusia ratkaisuja tuotteisiimme ja tarjota palveluja, jotka helpottavat elämää ja luovat hyvinvointia niiden käyttäjille. Tämä asiantuntijaraadin myöntämä palkinto tulee auttamaan meitä mallille asetettujen kaupallisten tavoitteiden saavuttamisessa.”

Vincent Cobée  –  CEO, Citroën

ë-Jumpyn menestyksen avaimet

Uusi Citroën ë-Jumpy tarjoaa kaikki polttomoottoriversioissa nähdyt hyödyt, mitä tulee mallin luonteeseen, mittasuhteisiin, lastaustilavuuteen tai kantavuuteen. Näiden lisäksi sähkömoottori tuo:

Monikäyttöisyys:

Ammattilaiset voivat valita omaan päivittäiseen käyttötarpeeseensa optimaalisimman akkuvaihtoehdon. Tarjolla on kaksi eri toimintasädettä, jotka kattavat valtaosan eri ammattikäyttötarpeista tämän kokoluokan pakettiautolle, olipa kyseessä sitten ajosta rakennustyömaalle, tavarankuljetuksesta tai muusta: 50 kWh akku mahdollistaa 230km toimintasäteen (WLTP mitattu vertailuarvo) tai 75 kWh akulla vastaava toimintasäde on 330km.

Ajettavuus:

Sähkömoottori tuo ajoon huomattavan määrän lisämukavuutta, kiitos puuttuvan moottorin äänen ja värinä. 100kW sähkömoottori saavuttaa nopeasti 130km/h huippunopeuden, sillä maksimivääntö on käytettävissä heti liikkeelle lähdössä ja vaihteen vaihdot puuttuvat. Ohjaamo tarjoaa mielenrauhaa hektisen työarjen keskellä.

Helppokäyttöisyys:

ë-Jumpy voidaan helposti ladata kotona, sillä mukana toimitettava Mode-2 kaapeli on sopiva perinteisiin 8A- ja 16A-pistokkeisiin. Yksityisissä ja julkisissa latauspisteissä lataaminen on nopeampaa Mode-3-kaapelilla, mutta ë-Jumpy on soveltuu myös julkisiin pikalatausasemiin, jolloin akun 80% latausaste saavutetaan jopa 30 minuutissa (50 kWh akku, 45 min 75 kWh akulla). ë-Jumpyn 7” -kosketusnäyttö esittää laajasti sähköiseen ajamiseen liittyvää informaatiota, kuten energian virtaukset, kulutusarvot, viivästetyn latauksen ja esilämmityksen ajastuksen.

Jumpyn parhaat palat

Sähköversio ë-Jumpyssa ei ole tehty kompromisseja, verrattuna ammattilaisille tuttuihin polttomoottoriversioihin. ë-Jumpy on tarjolla kolmena eri mallina ja pituutena: 1,90m korkeus takaa pääsyn kaikkiin parkkihalleihin. Käytännölliset kantavuus sekä tilavuus ovat täsmälleen samat, kuin polttomoottoriversiona: tilavuus jopa 6,6m3, kantavuus jopa 1275 kg, leveys 1,25m pyöränkaarien välissä. Tarjolla on monikäyttöinen ja muunneltava Moduwork-istuin. Ja kuten kaikissa hyvissä ammattilaisille suunnitelluissa hyötyajoneuvoissa, ovat käyttökustannukset täyssähköpakettiautossa vieläkin kohtuullisemmat.

Jälleen kerran Citroën on näyttänyt toteen osaamisensa hyötyajoneuvojen suunnittelussa ja ratkaisujen luomisessa asiakkailleen. Nyt käyttövoimamuutoksen aikaan on uusi Citroën ë-Jumpy todistanut olevansa erinomainen työväline niin ammattilaisten, viranomaisten kuin muiden pakettiautoa työssään tarvitsevien tahojen käyttöön. Mallissa yhdistyvät Jumpyn parhaat ominaisuudet ja sekä sähkömoottorin käytännössä hyväksi todetut ominaisuudet, kuten lisämukavuus, käytännöllisyys sekä alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue myös: Yhdeksänpaikkainen tila-auto täyssähköisenä: Citroën ë-SpaceTourer

Lue seuraavaksi