Uutiset

Autot

CharterWay Rentiltä ratkaisut kaikkiin kuljetuksiin

Veho Hyötyajoneuvojen CharterWay Rentin kuljetuskalustovalikoima on kasvanut vauhdikkaasti ja tarjolla on niin tila-, paketti-, kuorma- kuin linja-autoja sekä ajoneuvoyhdistelmiä. Rentin avulla voi täydentää omaa kalustoa tilanteen niin vaatiessa ja myös kustannukset on helppo ennakoida jo etukäteen. Kokonaisuus on räätälöitävissä tarkoin ja kaluston laadukkuudesta voi olla varma Vehon korkeiden standardien kautta.

CharterWay Rentin helpon sähköisen palvelun kautta voi kerralla varata vaikka kokonaisen ajoneuvoryhmän tai vain yksittäisen auton tiettyä tarkoitusta varten. Pohdimme esimerkiksi miten suoriutua vaikka porukalla suoritettavasta pohjoisen kelkkasafari/laskettelureissusta, jolloin yksilöllisenä ratkaisuna toimii kahdeksalle henkilölle rekisteröity CharterWay Rentin Mercedes-Benz Sprinter retkeilyajoneuvo.

Toiminnallinen tavaratila

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI -retkeilyauto kotimaisella Tamlansin korityöllä on erittäin monikäyttöinen ajoneuvo, joka mukautuu niin henkilöjen kuin materiaalin kuljetukseen. Hyvin suojatussa tavaratilassa on jämerät hyllyt pienemmälle kalustolle ja tarpeen niin vaatiessa hyllyt voi taittaa seinälle, jolloin mukaan mahtuu esimerkiksi moottorikelkka tai useampikin crossipyörä.

Kelkkojen ja pyörien lastaus on myös tehty turvalliseksi, sillä seinältä löytyy kevyt, mutta samalla kestävä ramppi. Ramppi on erittäin helppo taittaa kuljetussillaksi ja sen leveys tekee lastauksesta nopeaa ja huoletonta.

Pitkän tavaran kuljettaminen onnistuu Sprinterillä myös helposti, sillä avattavien luukkujen kautta esimerkiksi viiden metrin mittaiset lankut mahtuvat mukaan helposti ja luukkujen korkeuden kautta moottorikelkkojen keulan saa vietyä riittävän eteen.

Ylellistä matkustusmukavuutta

Jos tavaratila on kookas ja käytännöllinen, niin matkustamossa taas korostuvat eleganttisuus ja viihtyvyys. Matkustajien istuimet ovat leveitä sekä miellyttäviä ja taitettava pöytä toimii toimistotilana tai vaikkapa korttipelien keskuksena.

Matkustamossa on myös kaksi suurta näyttöä, joten elokuvien katselu onnistuu myös selkä menosuuntaan matkustavilta. Kaiken kruunaavat kookas jääkaappi sekä onnistuneesti sijoitettu mikroaaltouuni. Mikäli tässä ajoneuvossa ei matkanteko tunnu miellyttävältä, voi syytä etsiäkin jo peilistä (tai matkaseurasta).

Retkeilyautoksi rekisteröiminen edellyttää myös vuodetta ja Tamlansin ratkaisussa takaistuinten selkänojat lasketaan alas, jonka jälkeen takaseinästä voidaan kääntää esiin taitettava sänky. Sänky tuetaan tangoilla sekä tukijaloilla ja koko hommaan kuluu ensikertalaisellakin vain muutaman minuutti. Luonnollisesti tukijalkojen kanssa saa olla tarkkana, ettei terävillä kulmilla riko auton sisustusta.

Ammattilaisen ohjaamo

Kuljettajan valtakunta on Sprinterissä totutun asiallinen ja kaikki tarvittava löytyy ilman suurempia etsiskelyjä. Esimerkiksi matkustamon valaistus ja ilmastointi tai sähköisen sivuoven hallinta sujuvat ongelmitta. Keskellä sijaitseva kosketusnäyttö on myös riittävän kokoinen ja tämän kokoisessa ajoneuvossa hyvin tärkeän peruutuskameran kuva on erittäin tarkka. Kuljettajan istuin on miellyttävä ja sen säätövara yhdistettynä ohjauspyörän säätöihin tekee oikeaoppisen ajoasennon löytämisestä helppoa. Tärkeä yksityiskohta ainakin allekirjoittaneelle on jämerä kyynärnoja, joka lisää ajomukavuutta erityisesti pidemmillä matkoilla.

Iso mutta ketterä

Tien päällä Sprinter lunastaa odotukset. Tehokas moottori, reipas vääntö sekä moitteeton automaattivaihteisto tekevät ajamisesta helppoa kaikissa olosuhteissa. Onhan auto kooltaan iso ja se vie aina kaksi parkkiruutua, mutta peruutuskameran sekä hyvän kääntyvyyden ansiosta autolla pärjää hyvin vaikka ahtailla parkkialueilla. Kiihtyvyyttä riittää myös lastattuna ja moottoritiellä joutuu välillä itseään muistuttamaan auton sadan kilometrin nopeusrajoituksesta, sillä sen verran keveästi ja äänettömästi Johtotähti kulkee. Myös matkustamossa viihdyttiin, sillä tila sekä DVD-elokuvat pitivät tylsyyden kaukana.

CharterWay Rent kehittyy

Sprinter-retkeilyauto täydentää loistavasti jo nyt laajaa CharterWay Rentin ajoneuvovalikoimaa. Skaalaa löytyy Citanista aina suurimpiin Actros-malleihin ja mallistoa kasvatetaan asiakaspalautteen ja kysynnän kautta jatkuvasti. Järkevien ja ennakoitavien kustannusten lisäksi merkittävä tekijä on vuokrauksen helppous, sillä Rentin nettisivuilta löytyvä sähköinen varauskalenteri on todella helppokäyttöinen ja selkeä. Lisätietoja tarvittaessa voi myös aina kääntyä Rentin asiantuntijoiden pariin, joilta saa yksilöllisiä räätälöityjä kuljetusratkaisuja jokaiseen lähtöön.

Lue seuraavaksi