Uutiset

Autot

Caravan 2018: Zenec

Zenecin uusi Z-E3756-multimedialaite tuo matkailuautoon nykyajan monipuoliset, digitaaliset toiminnot. Uusi malli on muotoilullisesti yhteensopiva Fiat Ducato III, Citroen Jumper II ja Peugeot Boxer II -alustaisten ajoneuvojen kanssa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että laite sulautuu tyylikkäästi kojelaudan muotoihin. Toki sen voi asentaa mihin tahansa ajoneuvoon, jos vain sopivaa tilaa on tarjolla.


Näyttö on seitsemän tuumainen LCD-TFT-kosketusnäyttö. Kapasitiivisuuden myötä näppäilykomennot toimivat täsmällisesti ja nopeasti. Laitteessa on kosketustoimintojen lisäksi oikeitakin kytkimiä jäljellä.
Z-E3756:een voi kytkeä kolme kameraa, ja jokaiselle kameralle voi ohjelmoida omat viiveet ja ristikkotoiminnot. Myös mikrofoniliitäntä löytyy.
Laite toimii tietenkin kännykän handsfree-laitteenakin. Sen muistiin voi synkronoida kerralla kolmen älypuhelimen yhteystiedot, ja näin myös yhdistää nopeasti kolme eri puhelinta ilman toistuvaa ”paritustoimintoa”. Liitäntä tapahtuu Bluetoothin avulla. Musiikin kuuntelua varten voi laitteeseen liittää myös langattoman Bluetooth-kaiuttimen johdollisten ohella. Mukavuutta käyttöön tuo älypuhelinsovellus (Android & iOS), joka mahdollistaa musiikin toiston toimintojen ohjauksen älypuhelimen avulla. Käytössä on myös kaksi kaukosäädintä laitteen ohjaukseen.
Suunnistusta varten on laitteessa 47:n Länsi- ja Itä-Euroopan maan kartat. Navigaattoriin pystyy syöttämään auton mitta- ja painotiedot, jotka laite huomio reitin valinnassa.

 

 

 

 

Lue seuraavaksi