Uutiset

Autot

AutoWay jatkaa kasvuaan

Seinäjokelainen bussitalo Auto-Way jatkaa omalla hyväksi todetulla tyylillään, jossa yksilöllisen palvelun taso on korkeassa asemassa. Yrityksen valikoimassa on uusia sekä käytettyjä ajoneuvoja, ja saatavilla on turisti-, koululais-, monikäyttö- ja matalalattia- sekä esteettömiä autoja. Uusien ajoneuvojen edustuksissa AutoWay on panostanut laatuun ja tarjolla on ainoastaan alan huipputuotteita, kuten Autometin, EVM:n, Unvin ja Lectican ajoneuvoja.


Täyssähköinen 22-henkilön Automet Cityliner Smile Electric on Autometin vastaus puhtautta ja hiljaisuutta vaativiin kaupunkikuljetuksiin.

Viime vuosi oli AutoWaylle kaupallisesti onnistunut ja yrityksen valikoima vastasi hyvin henkilöliikenteen ammattilaisten vaatimuksiin. Autometin tuotteet jatkoivat menestystään ja erityisesti merkin koululaisautot kävivät kaupaksi. Reilun vuoden maamme markkinoilla AutoWayn kautta olleet irlantilaiset EVM-bussit ovat löytäneet myös hyvin asiakaskuntansa ja erinomaisten käyttökokemusten ansiosta merkin arvostus on korkeaa luokkaa. Tänä vuonna EVM on tuomassa markkinoille myös taksiluokan ajoneuvomalliston, jossa varustelujen ja paikkamäärien räätälöinti onnistuu tarkasti asiakaskohtaisesti. Isommalla bussipuolella AutoWayn monipuolisesta tarjonnasta toimivat esimerkkeinä puolestaan Unvin jopa yli sadan henkilön linja-auto sekä pikkubussiluokassa kotimaiset Lectica-tuotteet.

Sähköautot saapuvat markkinoille

Vaihtoehtoisten polttoaineiden merkitys kasvaa myös henkilökuljetusten puolella, ja AutoWaylla on jo tarjolla mielenkiintoisia vaihtoehtoja tilanteeseen. Biokaasuversioita on saatavilla ja sähköpuolella kiinnostava uutuus on Automet Cityliner Smile Electric, joka on edistyksellinen sähköajoneuvo 78 kW:n akkukapasiteetilla ja 150-200 kilometrin toimintasäteellä. Latausaika on noin 4-5 tuntia ja kaupunkiliikenteeseen mainiosti soveltuvan ajoneuvon paikkaluku on 13 + 1 + 10 henkilöä.

Tietyntyyppisissä kuljetuksissa tavaratilan koko on hyvin merkityksellinen. Lappiin monipuolisiin ajotehtäviin lähtevässä Autometin 16-paikkaisessa Sprinterissä runsaatkin matkatavarat kulkevat siististi mukana.

Vaihtoautot kunniaan

Monissa tapauksissa asiakkaan kuljetustilanteisiin soveltuu parhaiten käytetty bussi ja AutoWayllä on jatkuvasti noin 20-30 ajoneuvon monipuolinen ja laadukas valikoima tarjolla. Eniten vaihtoehtoja on saatavilla luonnollisesti 17-20 henkilön pienoislinja-autoluokkaan, mutta löytyy rivistä myös 60 henkilön busseja isompien ryhmien kuljetuksiin. Nykyajan vaatimusten mukaisesti myös vaihtoautoilta vaaditaan paljon, ja AutoWayn vaihtoautoissa päästöluokat sekä varustelun taso on huomioitu esimerkiksi Euro 5 -moottorien, ilmastointien sekä hyvien talviominaisuuksien kautta.

Kaikki kerralla kuntoon

AutoWay on tunnettu hyvän palvelun henkilöliikennetalona ja myynnin lisäksi yritys tarjoaa linja-autojen vuokrauspalveluja sekä monipuolisia osamaksu- sekä leasingrahoitusratkaisuja luotettavilta yhteistyökumppaneilta. Luonnollisesti myös takuu-, huolto- sekä varaosapalvelut ovat kunnossa ja kaikki hoidetaan joustavien aikataulujen mukaisesti. Asiakastoiveiden mukaisesti AutoWaylle on muodostunut myös laaja varustevalikoima, jonka avulla ajoneuvon räätälöinti omiin ajoihin onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti. Tarjolla on esimerkiksi pyörätuolien kiinnitysvarusteet, paarit, renkaat, invanostimet sekä rampit. Tarjonnan ansiosta asiakkaalle luovutetaan hyvin yksilöllinen auto, joka on valmis tuottavaan työhön ilman turhia asennustaukoja.

Lue seuraavaksi