Uutiset

Autot

AutoJerry-palvelussa 500 korjaamoa

autojerry

Autojerry.fi on netissä toimiva palvelu autoilijoille huoltotarjousten vertailuun. Korjaamot hyötyvät AutoJerryn tarjoamasta näkyvyydestä, joka tuo korjaamoille uusia asiakkaita ja liikevaihtoa.

Auton huoltoa tai korjausta tarvitsevan autoilijan ei tarvitse tehdä työlästä soittokierrosta oman alueensa liikkeisiin, vaan palvelun kautta huoltoliikkeet antavat vertailukelpoisen tarjouksen autoilijan pyynnön perusteella. Tarjouksista autoilija voi valita itselleen hinta-laatusuhteelta sopivimman huoltoliikkeen. Laadullisia tekijöitä, joita korjaamot voivat tuoda palvelussa esille, ovat muun muassa korjaamojen antamat takuuajat, varaosat ja lisäpalvelut. Lisäksi muiden autoilijoiden palvelussa antamat arviot ovat korjaamoille erityisen tärkeitä asiakastyytyväisyydestä kertova kanava.

AutoJerry -palvelu avattiin kesäkuun alussa ja nyt palvelussa on mukana jo yli 500 korjaamoa Helsingistä Rovaniemelle. Korjaamojen määrällä mitattuna AutoJerry on nopeasti noussut Suomen suurimmaksi korjaamoaikoja välittäväksi palveluksi. 
”Yrityksemme tavoitteena on tehdä AutoJerry-palvelusta koko kansan palvelu, joka sopii helppoutensa vuoksi kaikille. Kun olemme kiihdyttäneet täyteen vauhtiin Suomessa, aiomme laajentua voimakkaasti myös muualle Eurooppaan”, kertoo Jari Vallström, AutoJerry Oy:n toimitusjohtaja.

Lue seuraavaksi