Uutiset

Autot

Anteron ja Annukan kesätyö alkoi

Helsinkiläinen 18-vuotias automaatioasentajaksi keväällä valmistunut Markus kuljettaa Volkswagen Transporterilla pienelektroniikkaromua kierrätykseen vantaalaisen Stena Technoworld Oy:n palveluksessa. Yritys tarjoaa kesän ajan sähkö- ja elektroniikkalaitteiden ilmaisen noudon ja tietoturvallisen kierrätyksen pääkaupunkiseudulla. Yritykset ja kotitaloudet voivat tilata Apupoika Anteron kierrätysauton noutamaan alle 300 kilon eriä, joissa yksittäisten tuotteiden paino ei ylitä 35 kiloa. Kampanja on voimassa 6.6. – 19.8.2011 aikana Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Aputyttö Annukaksi valittu tamperelainen 20-vuotias opiskelija Emmi istuu kesän Volkswagen Caddyn ratin takana kuljettaen lempääläisen Pito- ja lounaspalvelu Satu Luukkaan ruokapalvelukuljetuksia noin 100 vanhukselle Lempäälän kunnan alueella.

Markuksen ja Emmin kesäkuulumisia voi seurata Apupoika Anteron ja Volkswagen Suomen Facebook-sivuilla sekä www.volkswagen-hyotyautot.fi-sivustolla.

Nyt toisena vuonna peräkkäin järjestetty Kesätyöpaikka vailla vertaa -kampanja sai jälleen suuren suosion. Apupoika Anteroksi ja Aputyttö Annukaksi haki lähes 800 nuorta ja yrityshakemuksiakin tuli 235 kappaletta.

Lue seuraavaksi