Uutiset

Autot

Antero ja Annukka Transporterin rattiin

 Apupoika Antero -kampanjan kiinnostus ylitti kaikki odotukset, sillä Anteroksi haki noin 700 18-22-vuotiasta nuorta ja yrityshakemuksiakin tuli yhteensä yli 250. Niinpä Volkswagen Hyötyautot päätyikin suuren suosion siivittämänä valitsemaan kaksi yritystä ja kaksi Apupoika Anteroa.

Jyväskyläläinen 22-vuotias automaatiotekniikan opiskelija Vesa Pylkkänen istuu kesän Transporterin ratin takana kuljettaen työkoneita, rakennusmateriaaleja ja tarvikkeita jyväskyläläisen pihasuunnitteluun ja viherrakentamiseen erikoistuneen Kuoppala Finland Oy:n palveluksessa.

Espoolainen 19-vuotias ylioppilas Jenna Permanto työskentelee puolestaan kesän helsinkiläisen Cornerstone Entertainment Agencyn leivissä kiertäen tapahtumayrityksen mukana erilaisissa kesätapahtumissa Ruisrockista Pori Jazzeihin ja Imatra big Band -festivaaleille. Aputyttö Annukka kuljettaa pitkällä Transporterillaan muun muassa audiolaitteita ja musiikki-instrumentteja.

Idea pienyritykselle palkattavasta apupojasta ja lainattavasta Transporterista syntyi viime vuosina radiossa pyörineen mainoskampanjan pohjalta. Mainoksissa kuvitteellinen apupoika Antero kävi keskusteluja pomonsa kanssa. Nyt Antero muuttui ilmieläväksi.

Apupoika Anteron ja aputyttö Annukan kesätyökuulumisia voi seurata netissä osoitteessa www.volkswagen-hyotyautot.fi tai Facebookissa.

 

 

 

Lue seuraavaksi