Uutiset

Autot

Albernilta uusi umpiperävaunu

Alberni Oy on suunnitellut O1-luokan umpiperävaunun, jonka kokonaismassa on 750 kiloa. Vaunu on valmistettu alumiinirungolle, jolloin siitä saadaan mahdollisimman kevyt. Seinät ovat 25 millin lasikuitu-uretaanikerroslevyä ja kulmat suomalaista alumiiniprofiilia. Rakenteen kerrotaan olevan sekä kevyt, kestävä että vesitiivis. Seinärakenteensa ansiosta kori on samalla lämpöeristetty. Alberni 350.1-perävaunu on varustettu lehtijousilla ja iskunvaimentimilla, jolloin vaunuun on saatu mukavan pehmeä jousitus.

Alberi 350.1:n sisäpituus 350 cm, leveys 150 cm ja korkeus 160 cm. Reilun korkeuden ansiosta vaunuun pääsee vaivattomasti sisälle. Sisäkatto on suora ja sisävalo sekä tuuletus ovat vakiovarusteita.

Taakse voi valita joko pariovet, ylös aukeavan luukun tai ajoramppitakaovi-yhdistelmän, jonka kantavuus on 400 kiloa.

Alberni 350.1 kuuluu ajoneuvoluokkaan O1, jolloin kokonaispaino on enintään 750 kiloa. Alhaisesta massasta johtuen vaunua ei tarvitse vuosikatsastaa, siinä ei ole nastarengaspakkoa eikä sen vetäminen myöskään vaadi pikku E-ajokorttia.

Alberni 350.1-vaunu soveltuu hyvin kevyisiin muuttokuljetuksiin, moottorikelkan tai mönkijän kuljettamiseen, remonttimiehen tarvikevarastoksi ja työkaluille kuorma-auton tai pakettiauton perään. Vaunu soveltuu erinomaisesti myös vuokrakäyttöön. 

Lue seuraavaksi