Uutiset

Autot

Ainutlaatuinen 5 vuoden takuu Peugeot-hyötyajoneuvoille – myös ammattikäyttöön rajoittamattomat kilometrit

1.4.2018 alkaen Peugeot-hyötyajoneuvomallisto tarjoaa markkinoiden ehdottomasti parhaan laatuturvan, kun kaikki Suomessa myytävät uudet Peugeot-hyötyajoneuvot saavat 5 vuoden takuun rajoittamattomilla kilometreillä.

Takuun merkittävä etu on, ettei se sulje pois ammattikäytössä olevia ajoneuvoja, vaan laaja takuu on voimassa kilometrirajoittamattomana kaikille ostajille.

“Viiden vuoden takuu hyötyautoille on jotain aivan poikkeuksellista. Valtaosa hyötyautoista menee ammattilaiskäyttöön ja silloin luotto kalustoon pitää olla kohdallaan. Nykyinen mallistomme on osoittanut, että se on markkinoiden parhaimmistoa kaikilta osin, nyt myös takuun. Takuun laajeneminen on osoitus luotettavasta laadusta ja antaa yritykselle varmuuden tuotannon välineiden toimivuudesta.”, kommentoi Peugeotia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Peugeot hyötyajoneuvomalliston muodostavat neljä eri kokoluokan modernia ja käytännöllistä pakettiautoa: kolmessa eri pituudessa valmistettava Peugeot Expert, kahdeksan eri korimallia ja 8-17m3 kuljetustilaa tarjoava Peugeot Boxer sekä syksyllä 2018 lanseerattava uudistunut Peugeot Partner. 208 Van on pienen henkilöauton kokoinen pakettiauto, jossa takaistuimet on korvattu noin kuution kokoisella kuljetustilalla.

Malliston kantavuus on hyötyajoneuvomarkkinoiden paras ja hinta markkinoiden edullisin. Myös CO2 –päästöarvojen osalta mallisto yltää markkinoiden parhaalle sijalle. Käyttökustannukset pysyvät alhaisina matalan polttoainekulutuksen ansiosta. Vakio- sekä lisävarusteina ovat kaikki nykyaikaiset ajoavustimet sekä henkilöautoissa totutut mukavuusvarusteet ja myös suurimpaan, ns. tonniluokan autoon on saatavana automaattivaihteisto. Esimerkki autojen käytännöllisestä varustelusta on pitkän tavaran Moduwork -lastausluukku, joka on sijoitettu auton oikeanpuoleisen istuimen alle. Laitaan sijoitettuna se mahdollistaa esteettömän lastauksen normaalia pidemmille kuljetettaville.

PSA:n valmistamat hyötyajoneuvotuotteet (Citroën ja Peugeot) olivat jälleen 2017 Euroopassa rekisteröintitilaston kärjessä ja myynti kasvoi jälleen vuonna 2017. Myös Suomessa vuoden 2017 toisella puoliskolla Peugeot-hyötyajoneuvojen myynti kääntyi nousuun.

Lue seuraavaksi