Uutiset

Autot

AdBue-säiliöitä Infralinelta

AdBlue-lisäaineen tarve on kasvussa myös bussiyrityksissä. Tätä varten Infraline oli lähtenyt nyt ensimmäistä kertaa kertomaan tuoteratkaisuistaan linja-autoalan ammattilaisille Bussinäyttelyyn.

Infraline tarjoaa sekä säiliöratkaisut että myy AdBlue-liuosta. Säiliöitä on niin AdBuen kuin dieselin säilytykseen kokoluokassa 50–9000 litraa. Säiliöt voidaan varustaa erilaisilla pumppuratkaisuilla käsipumpusta sähköisiin, erilaisilla jännitteillä toimivilla ratkaisuihin asti.

AdBlue on Infralinella ollut myynnissä neljä vuotta. Myynti tapahtuu pääasiassa konttikauppana, eli tuhannen litran erissä. Uutena tuotteena on valikoimaan tullut tuulilasinpesuneste, joka sekin on konttitavaraa, mutta myös saatavana tynnyrikaupalla.

Infralinelta on saatavana myös ratkaisu huoltoasemalta pienerissä haettaessa esiintyvään ongelmaan. AdBlue-pistoollissa on nimittäin tunnistin, joka ehkäisee AdBulen vahingossa tankkaamista dieselsäiliöön. Infralinelta saatavan adapterin avulla kannun täyttäminen onnistuu asianmukaisesti.

Käytetyt linja-autot ja pikkubussit löytyvät ajoon.fi-palvelusta.

Juha Kuusjärvi

Bussinäyttely, Tampere

Lue seuraavaksi