Uutiset

Uutiset

Bolt.Works on nyt Suomen suurin torninosturinkuljettajien välittäjä

Henkilöstöpalveluyritys Bolt.Works Oy vahvistaa merkittävästi nostoliiketoiminnan tarjoamaansa ostamalla Puuhax Oy:n torninosturinkuljettajien henkilöstövuokraus-liiketoiminnan. Puuhaxin kuljettajat ja tilauskanta siirtyvät Bolt.Worksin omistaman Trenox-torninosturinkuljettajapalvelun alle. Vuonna 2016 perustetun Puuhaxin torninosturin-kuljettajavuokrausliiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2023 noin 4 miljoonaa euroa.

Strategiaansa hiljattain uudistanut Trenox on nyt kuljettajien lukumäärällä ja liikevaihdolla mitattuna valtakunnan suurin toimija alallaan. Bolt.Worksilla on 21 konttoria, joten se pystyy palvelemaan työmaanostojen osalta kaikkialla Suomessa. Nostoliiketoimintaa jatketaan Trenox-brändin alla.

”Trenox on erittäin hyvin tunnettu ja hyvämaineinen toimija rakennusalalla. Tästä syystä olemme halunneet vahvistaa nostopuoltamme edelleen ja nyt meiltä saa myös nosturikaluston yhdessä kuljettajien kanssa”, kertoo Bolt.Worksin rakennusalan toimialajohtaja Kari Liesivesi.

Liiketoimintakaupan ulkopuolelle jää Puuhaxin torninosturivuokraus, joka jatkaa itsenäisenä toimijana ja sitä kautta yhtenä Bolt.Worksin konekumppanina.

“Olemme vuokranneet torninosturinkuljettajia kymmenen vuotta työmaille. Vankan ja luotettavan maineemme ansiosta keskitämme toimintamme nyt torninostureiden vuokraukseen, ja palvelemme asiakkaita jatkossakin Suomen parhaimpana torninostureiden vuokraajana. Puuhax jatkaa yhteistyötä Bolt.Worksin kumppanina koneiden vuokrauksessa. Yhdessä olemme maan vahvin toimittaja tornipuolella”, sanoo Puuhaxin toimitusjohtaja Markus Paavola.

Bolt.Works Oy arvioi kuluvana vuonna 2024 liikevaihtonsa olevan noin 100 miljoonaa euroa (vuonna 2023 n. 93 miljoonaa euroa).

”Olen tyytyväinen, että voimme vahvistaa Boltin kasvutarinaa rakennusalalla tällä liiketoimintakaupalla. Trenoxin kautta torninosturinkuljettajien vuokraus on meille tuttua maaperää ja siksi uskon synergioiden näkyvän meillä heti”, kertoo Bolt.Worksin toimitusjohtaja Ville Herva.

Alun perin raskaiden alojen henkilöstövuokraajaksi profiloituneen Bolt.Worksin henkilöstövuokraus kattaa nykyään paitsi rakentamisen, myös teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon, hotelli- ja ravintola-alan, toimiston sekä kaupan toimialat.

Lue seuraavaksi