Uutiset

Uutiset

re:mount laajentaa toimintaansa julkisivukorjauksiinKorjausrakennuskonserni re:mount kasvattaa palveluvalikoimaansa ostamalla ensimmäisen julkisivu-urakointiin erikoistuneen yhtiönsä. MK Facade yltää tänä vuonna noin 10 miljoonan euron liikevaihtoon.

MK Facade on perustettu vuonna 2019, mutta yrittäjät toimitusjohtaja Marko Kahilainen ja projektipäällikkö Mikko Heikkilä ovat alan kokeneita tekijöitä. Molemmilla on pitkä työnjohdon ja projektinjohdon kokemus yli 300 julkisivuprojektista pääkaupunkiseudulta. Yhtiö yltää kuluvana vuonna noin 10 miljoonan euron liikevaihtoon, ja se työllistää 5 toimihenkilöä ja 12 asentajaa.

”Nopea kasvu on ollut hienoinen yllätys, sillä päätavoitteemme ovat hyvä työ ja työssä viihtyminen. Olemme voittaneet projekteja, koska meihin on luotettu ammattilaisina, ja projektit etenevät osaavalla porukalla”, Marko Kahilainen sanoo.

Liittyminen suurempaan yhtiöön tuli ajankohtaiseksi, kun keskustelut re:mountin kanssa alkoivat avata kiinnostavaa näkymää. Rakentajan intohimo on rakentaa, ja suuremmassa yhtiössä hallinnollisiin tehtäviin löytyy erikoisosaamista.

”re:mount tarjoaa yhteisön, joka sopii meille hienosti. Jatkamme omalla nimellä ja toimintamallilla, ilman erityisiä kasvutavoitteita, ja saamme konsernilta vahvaa selkänojaa muun muassa hankintoihin, rahoitukseen ja hallintoon. Rakentamiseen liittyvät vastuullisuuden ja regulaation näkökulmat korostuvat tulevaisuudessa, ja yhdessä konsernin ja sisaryhtiöiden kanssa pystymme vastaamaan niihin paremmin. Meille tämä vapauttaa aikaa johtamiseen työmailla”, Marko Kahilainen kertoo.

Yrityskaupan jälkeen koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Marko Kahilainen, Mikko Heikkilä sekä muutama muu avainhenkilö liittyvät re:mountin omistajaohjelmaan.

re:mount ottaa harkittuja kasvuaskeleita

re:mountin strategian kulmakivenä on yhtiön synnystä vuonna 2021 alkaen ollut kannattava kasvu korjausrakentamisessa. Tähän saakka toiminta on keskittynyt asuinkiinteistöjen perus- ja viihtyvyyskorjauksiin, taloyhtiöiden putkiremontteihin sekä toimitilasaneerauksiin.

”Nyt julkisivu-urakointi tuo meille uuden palvelualueen, jota taloyhtiöt ja kiinteistönomistajat tarvitsevat. MK Facadella on selkeä toimintakulttuuri, miten urakoidaan laadukkaasti ja palvellaan asiakkaita hyvin. Palveluvalikoiman kasvattaminen avaa re:mountille mahdollisuuden tarjota laajempaa yhteistyötä nykyisille ja tuleville asiakkaille. On ilo toivottaa koko tiimi mukaan konserniin”, re:mountin toimitusjohtaja Iisakki Koski toteaa.

”Kuten korjausrakentamisessa yleisesti, julkisivukorjausten markkinatilanne näyttää normaalilta. MK Facadella on tilauskantaa koko kuluvalle vuodelle ja hyvä pohjakuorma myös vuodelle 2025”, Koski kertoo.


Lue seuraavaksi