Uutiset

Uutiset

Instalco-yhtiö aloittaa SSAB-tehtaan laajennustöitä Raahessa

Instalco-yritysryhmään kuuluva Pohjanmaan Talotekniikka Oy, Oulu, on allekirjoittanut sopimuksen teknisistä asennuksista, kun SSAB laajentaa Raahen tehdastaan Pohjois-Pohjanmaalla Suomessa. Laajennus toteutetaan vuoden 2023 aikana, ja tilauksen arvo on noin 50 miljoonaan kruunua (noin 4,5 miljoonaa euroa).

Toimeksianto käsittää lämpö-, saniteetti- ja ilmastointiasennukset, ja se tehdään rakennusyhtiö Skarta Finland Oy:n lukuun, loppuasiakkaana SSAB.

SSAB:n Raahen terästehdasta, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, laajennetaan rakentamalla sille uusi tutkimus- ja laboratoriorakennus sekä konttoritilat. Uudet rakennukset korvaavat vanhat laboratoriorakennukset ja konttorit. Uuden laitoksen pinta-ala on melkein 8 000 neliömetriä, ja siellä tulee työskentelemään noin sata henkilöä.

”Tämä on mielenkiintoinen ja erittäin haastava projekti, jonka aikataulu on tiukka, ja joka vaatii huolellista resurssien suunnittelua ja koordinointia. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana tässä projektissa, joka on saanut paljon paikallista huomiota, ja joka on monella tapaa tärkeä Pohjois-Pohjanmaan alueelle”, sanoo Jukka Myllylä, Pohjanmaan Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja.

Pohjanmaan Talotekniikka, Oulu, on rakennus- ja teollisuusalan LVI- ja sprinkleriurakointiin erikoistunut yritys. Yritys toteuttaa kaikentyyppisiä asennuksia ja palveluja ja sen suurimmat asiakasryhmät ovat kunnat, rakennus- ja teollisuusyritykset.

Lue seuraavaksi