Uutiset

Työkoneet

YIT:lle uusia kerrostalokohteita

YIT aloittaa omaperusteisia kerrostalokohteita yhteensä noin 45 miljoonan euron arvosta. Hankkeisiin valmistuu yhteensä yli 230 asuntoa. Aloitukset kirjattiin kolmannelle vuosineljännekselle, jolloin aloituspäätökset tehtiin. Hankkeet tukevat YIT:n kasvustrategiaa Suomessa ja CEE-maissa.

Espoon Mankkaalla käynnistynyt hanke valmistuu talvella 2019. Kohde sijaitsee rauhallisen pientaloalueen reunalla erinomaisten liikenneyhteyksien ja palvelujen lähistöllä.

Vantaalla käynnistyy kohde, joka on osa YIT:n Tikkurilaan rakentamaa Valon korttelia. Kortteli koostuu neljästä asuintalosta, ja sen valaistus viimeistelee tyylillä suunnitellut rakennukset, pihat ja katualueet. Kohde valmistuu syksyllä 2018.

Järvenpään Pajalassa aloitetulla kohteella on viihtyisä sijainti aivan Järvenpään rautatieaseman tuntumassa. Alueella on hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Hanke valmistuu syksyllä 2018.

Bratislavassa, Slovakiassa käynnistettävä hanke on Nuppu-aluekehityshankkeen kolmas vaihe. Kohde valmistuu kesällä 2019. Nuppu on YIT:n suurin aluekehityshanke Slovakiassa, ja koko hankkeeseen valmistuu yhteensä noin 1 000 asuntoa.

Suomen asunnot ovat ennakkomarkkinoinnissa. Lue YIT:n asuntosivuilta lisää Espoon KlovinsepästäVantaan Säihkeestä ja Järvenpään Arinasta. OP.

Lue seuraavaksi