Uutiset

Työkoneet

YIT:lle lukuisia päällystysurakoita

YIT on ollut menestyksekäs alkuvuoden kilpailutuksissa ja voittanut lukuisia valtion päällystysurakoita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Voitetuista urakoista kirjataan kuluvan vuoden ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan noin 70 miljoonaa euroa. Loppuosa voitetuista valtion päällystysurakoista kirjataan tilauskantaan vasta toisella vuosineljänneksellä.

Seuraavat urakat kirjataan tilauskantaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Suomessa YIT on voittanut ELY-urakoita Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Pohjois-Savossa. Urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 165 000 tonnia. Valtion päällystysurakoiden lisäksi YIT toteuttaa Helsinki-Vantaan, Tampere-Pirkkalan ja Kittilän lentokenttien päällystystyöt vuonna 2019. Näiden urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 70 000 tonnia.

Norjassa YIT on voittanut valtion urakoita Itä-, Länsi-, Etelä- ja Pohjois-Norjassa yhteensä 13 kappaletta. Urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 270 000 tonnia.

Ruotsissa YIT on voittanut Ruotsin liikenneviraston urakoita Tukholman seudulla ja Keski- sekä Pohjois-Ruotsissa. Urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 150 000 tonnia.

Lue seuraavaksi