Uutiset

Työkoneet

YIT rakentaa vuokra-asuntoja

YIT on allekirjoittanut sopimukset ICECAPITALin ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahaston kanssa vuokra-asuntokohteiden rakentamisesta pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Kaupat kirjataan vuoden viimeiselle neljännekselle.

ICECAPITALin kanssa allekirjoitetut sopimukset koskevat kolmea pääkaupunkiseudulle rakennettavaa vuokra-asuntokohdetta. Sopimusten arvo on yhteensä noin 35 miljoonaa euroa, ja kerrostaloihin valmistuu yhteensä noin 200 asuntoa. Kohteiden rakentaminen on käynnistynyt marras- ja joulukuussa, ja niiden on tarkoitus valmistua alkuvuodesta 2019. Rakennettavat kohteet ovat osa YIT:n ja ICECAPITALin keväällä 2017 allekirjoittamaa esisopimusta rakentaa vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulle.

OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahaston kanssa allekirjoitettu sopimus koskee Tampereelle rakennettavaa vuokra-asuntokohdetta. Sopimuksen arvo on yli 15 miljoonaa euroa, ja kohteeseen valmistuu noin 100 asuntoa. Rakentaminen käynnistyy helmikuussa 2018, ja kohteen on tarkoitus valmistua kesällä 2019. Kauppa on osa OP-Vuokratuoton kanssa aiemmin solmittua esisopimusta.

Lue seuraavaksi