Uutiset

Työkoneet

YIT rakentaa Pietarissa

​YIT on käynnistänyt uuden asuinkerrostalokokonaisuuden rakentamisen Venäjällä, lähellä Pietarin keskustaa, Primorskin kaupunginosassa. Tarmo-kohde koostuu viidestä 11-kerroksisesta talosta, jotka edustavat suomalaista, modernia arkkitehtuuria. Hankkeen ensimmäisen, 194 asuntoa sisältävän vaiheen arvo on lähes 15 miljoonaa euroa. Aloitus kirjattiin vuoden 2018 ensimmäiselle neljännekselle.

Tarmo-kohteessa on ensimmäistä kertaa tarjolla uusia, niin sanottuja Transformer-asuntoja. Transformer tarjoaa asukkaalle mahdollisuuden muuntaa asuntonsa pohjaratkaisua ja sisätiloja valmiiksi suunniteltujen vaihtoehtojen mukaisesti esimerkiksi perheen koon kasvaessa.

Tarmo-kohde sijoittuu 2,4 hehtaarin tontille. Kohteen vartioidulle sisäpihalle tulee leikkipaikkoja, urheilukenttä sekä pysäköintialue polkupyörille. Alueelle on suunniteltu myös päiväkoti. Kohteen asukkailla on mahdollisuus käyttää läheistä, 400-paikkaista parkkihallia.

Tarmossa on asuntoja pienistä studioista ja yksiöistä avariin perheasuntoihin. Osassa asunnoista on niin sanottu europohjaratkaisu, eli avokeittiö yhdistettynä olohuoneeseen ja tilava päämakuuhuone. Kaikissa Tarmo-kohteen asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja osassa asunnoista on myös tilavaraus saunalle.

Lue seuraavaksi