Uutiset

Työkoneet

Yhteistyössä Mateko, JCB Finance ja Nordea Rahoitus

Yhteistyösopimusta allekirjoittamassa Nordean yksikön johtaja Kari Ollikainen ja Mateko Oy:n toimitusjohtaja Juha Niemelä. Taustalla tilannetta seuraamassa JCB:n Skandinavian ja Baltian aluejohtaja Paul Frith, Nordean johtaja Kai Reunanen ja JCB:n Euroopan myyntijohtaja Mark A Telleck.

 

Mateko Oy:n toiminta perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka syntyvät hyvien kokemusten kautta. Konkreettiset toimet, kuten Suomen kattavimman huoltoverkoston rakentaminen takaavat että asiakkaista pidetään huolta myös kaupanteon jälkeen.

Rahoituksen merkitys on noussut rakennus- ja työkoneiden hankinnassa ratkaisevaan asemaan, sillä osamaksu- ja leasingrahoituksen suosio on Suomessa erittäin vahva.

Yhteistyösopimuksen ansiosta Mateko pystyy tarjoamaan joustavat rahoitusratkaisut, jotka ovat suunniteltu JCB:n työkoneille asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jotka huomioivat myös sesonkivaihtelut. JCB Financen kautta kanavoituvat myös valmistajan edut sekä jälleenmyyjille että asiakkaille. Yhteistyö takaa myös asiakaspalvelutason, joka tukee Matekon tavoitteita pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisessa. Tiivis kehitysyhteistyö puolestaan takaa toimialalle soveltuvat rahoitusratkaisut sisältäen myös koneen käyttöön liittyvät muut palvelut, kuten esimerkiksi vakuutukset ja huollot.

 

JCB Finance

JCB Finance on 15 vuotta toiminut JCB:n omistama rahoitusyhtiö, joka tukee JCB koneiden myyntiä ja asiakasuskollisuutta eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi viime vuonna JCB Finance rahoitti puolet kaikista JCB:n myymistä koneista.

JCB Financen rahoituspalvelut ovat nyt myös Matekon asiakkaiden käytössä. JCB on valinnut Nordea Rahoituksen yhteistyökumppanikseen kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Vuoden 2010 huhtikuussa solmittu puitesopimus jatkuu paikallisesti Matekon ja Nordea Rahoituksen sovittua Suomen kattavasta rahoitusyhteistyöstä, jossa käytetään JCB Finance/JCB Rahoitus tunnusta. Yhteistyön tavoitteena on myös kehittää edelleen rahoitus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka tuovat etuja niin Matekolle kuin sen asiakkaillekin.

JCB Finance toimii maailmanlaajuisesti ja tärkeimmät kriteerit rahoituskumppanin valintaan olivat: vahva markkina-asema, ja paikallinen osaaminen rakennus- ja maataloustoimialoista, innovatiivisuus ja tiivis yhtyeistyö jälleenmyyjien kanssa sekä palvelun laatu.

 

MN

Lue seuraavaksi