Uutiset

Työkoneet

Witraktorille uusia edustuksia 

Wihuri Oy Teknisen Kaupan maatalouteen keskittynyt liiketoiminto Witraktor lanseerasi kolme uutta edustustaan Okra-maatalousnäyttelyssä, Oripäässä heinäkuun alussa. SIP, Bomford ja Bailey Trailers monipuolistavat Witraktorin valikoimaa suomalaisille maatalousyrittäjille ja urakoitsijoille. SIP ja Bailey Trailers ovat täysin uusia brändejä Suomen markkinoilla.

Witraktorin valikoima laajenee, ja pääbrändi John Deeren ympärille tulevat uusina edustuksina SIP, Bomford ja Bailey Trailers. Witraktor keskittyy SIPin tuotteissa niittomurskaimiin, karhottimiin ja pöyhijöihin. Bomfordin laajassa valikoimassa painotus on puomi- ja piennarmurskaimissa. Bailey Trailers tuo Witraktorin valikoimaan kattavasti tuotteita maansiirtovaunuista konelavetteihin.

Kolme uutta brändiä tukevat Witraktorin strategiaa tarjota suomalaisille maatalousyrittäjille monipuolisesti laadukkaita koneita ja lisälaitteita.

”Witraktorilla on alusta asti ollut selvää, että haluamme tarjota mahdollisimman laajasti koneita erilaisiin tarpeisiin maataloustöihin. SIP, Bomford ja Bailey Trailers ovat Witraktorille hyvin istuvia premium-brändejä, joilla laajennamme työkonepuolen valikoimaamme. Olemme innoissamme, että pääsemme lanseeraamaan uudet edustukset juuri Okrassa, jossa tärkeimmät sidosryhmämme ovat paikalla. Brändien tehtaiden edustajat tulevat myös Okraan kertomaan koneista”, kertoo Witraktorin liiketoimintajohtaja Ilkka Nykänen.

Witraktor tuo SIPin ja Bailey Trailersin ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille. Nykänen uskoo uusien edustusten löytävän asiakaskuntansa Suomessa. 

”Meillä on hyviä referenssejä muualta Euroopasta. Esimerkiksi SIP on kasvattanut nopeasti markkinaosuuttaan Keski-Euroopan isoissa maatalousmaissa, Ranskassa ja Saksassa. Bailey Trailers myy hyvin Norjassa, ja on markkinajohtaja kotimaassaan Englannissa.  Uusien brändien tuotteet tukevat koko Teknisen Kaupan valikoimaa palvellen maatalouden lisäksi esimerkiksi maansiirto- ja koneurakoitsija-asiakkaita. Jatkossa selvittelemme myös vuokrausmahdollisuutta W Rentin kautta”, sanoo Nykänen.

SIP on slovenialainen 65-vuotias yritys, jonka tuotteissa myyntivalttina toimii kestävyys.

”SIP valmistaa omalla tehtaallaan koneet ja niiden metalliosat, jotka on suunniteltu kestämään erityisen kovaa käyttöä. SIP on tunnettu käyttäjäystävällisyydestä, innovatiivisista ratkaisuista ja kolmen vuoden takuusta, jota kilpailijat eivät tarjoa”, kertoo SIPin tuotepäällikkö Kira Rohrbach.

Bomford ja Bailey Trailers ovat molemmat englantilaisia laatubrändejä. Vuodesta 1904 toiminut Bomford valmistaa tuotteita viheralueiden hoitoon ja tienvarsien siistimiseen. Bailey Trailers on perheomisteinen yritys, joka valmistaa erilaisia vaunuja noin 2000 vuodessa.

”Bomfordilla on erittäin laaja valikoima puomimurskaimia pienestä kiinteistötraktorista isoon pyöräkuormaajaan, ja tuotteet sopivat esimerkiksi Teknisen Kaupan Wille Machines -koneiden kanssa hyvin yhteen. Bailey Trailersin valikoimassa on muun muassa lumen ajoon hyvin suunniteltuja vaunuja”, sanoo Bomfordin ja Bailey Trailersin tuotepäällikkö Daniel Lindell.

Uudet edustukset ovat myynnissä 5.7.2023 alkaen. Teknisellä Kaupalla on 11 toimipistettä, ja koko maan kattava piirihuoltoverkosto palvelee niin huollossa kuin varaosissa.Lue seuraavaksi